Toepassingen als generatoraandrijving: Dieselmotoren voor gebieden zonder strenge emissieeisen

U kunt rekenen op de John Deere PowerTech™-generatormotoren om 's morgens te starten, de hele dag optimaal efficiënt te zijn en jarenlang betrouwbaar werk af te leveren. Maar pure productprestaties is the niet het sterkste punt van John Deere. Het is het vertrouwen om te kunnen beschikken over de integratiecapaciteit en het ondersteunende netwerk van John Deere die u bij elke stap ondersteunt en begeleidt.

Vertrouwen is ingebouwd

Primair of noodstroomvermogen:

John Deere-aggregaten staan voor u klaar waar en wanneer u ze nodig hebt. Ze leveren een snelle respons als noodstroomaggregaat en een uitzonderlijk strak toerental tijdens bedrijf.

Vermogen naar wens:

Waarom zou u uw generatorset bouwen rond de motor van een andere producent? 

Met John Deere beschikt u over een uitgebreid gamma aan configuraties en accessoires, zodat de juiste generatormotor kunt selecteren die het beste past bij uw toepassing. Onze vele inbouw opties opties kunnen u uren aan ontwikkelingstijd besparen en helpen u om machines sneller op de markt te brengen.

Integratie-ondersteuning:

U krijgt integratie-ondersteuning van experts en importeurs van John Deere. OEM's kunnen onze ontwikkelervaring en knowhow betreffende toepassingen inzetten om ontwikkeltijd en geld te besparen.

Klantondersteuning:

Met meer dan 4.000 John Deere-servicelocaties moet u nooit ver op weg voor expertbijstand en advies.

Snelle levering van onderdelen:

Onze importeurs en dealers houden onderdelen op voorraad en hebben ook veel gebruikelijke vervangingsonderdelen voor u klaarliggen, zodat ze snel kunnen ingaan op een serviceaanvraag. Ons wereldwijde onderdelendistributiesysteem levert in de meeste regio's meestal al de volgende dag.

 

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Bewezen prestaties

Terrein-ervaring:

John Deere heeft vele miljoenen uren veldervaring opgedaan met haar motoren in zware toepassingen.

Belastbaarheid:

Turbocompressortechnologie op maat zorgt voor een uitzonderlijke belastbaarheid en bloklaadcapaciteit.

Motoren met gekoelde uitlaatgas-recirculatie (EGR) leveren een tot acht keer betere transiëntrespons dan niet-EGR-motoren. De potentiële energie die door uitlaatgas-recirculatie wordt overgedragen is meteen beschikbaar voor de turbo om een boost te genereren.

Afstandsbewaking:

Bewaak uw motor en uw uitrusting dankzij de EOM-technologie-oplossingen van John Deere (alleen PowerTech E).

Efficiënt werkingsprincipe

Kosten levensduur:

Geoptimaliseerde verbranding, vermogen-slagvolumedichtheid en de mogelijkheid voor laag stationair toerental werken samen om het brandstofverbruik elke dag te beperken.

Gemakkelijk uit te voeren motoronderhoud om de productieve tijd te verhogen en een hogere productiviteit te bereiken. Oliecheck en -vulpunt aan dezelfde zijde, verlengde intervallen om olie en koelvloeistof te wisselen, twee brandstoffilters met gemakkelijk af te tappen waterafscheider.

Duurzame en betrouwbare prestaties door versterkte motorcomponenten gevalideerd door miljarden uren in het testlaboratorium en in het terrein. Motoren kunnen met natte cilinder voeringen een tweede en een derde keer worden gereviseerd tot fabrieksspecificaties.

Betrouwbare productieve tijd

Dagelijkse betrouwbaarheid:

John Deere-motoren met topvoeringkoeling, efficiënte smering en robuuste koelsystemen voor een betrouwbare werking.

Duurzaam op de lange termijn:

Versterkte, overmaatse componenten en natte cilindervoeringen voor een lange levensduur.

John Deere-motoren zijn ontworpen voor veeleisende toepassingen.

Extreme omstandigheden:

John Deere-motoren zijn gebouwd voor toepassing in warme en droge, vrieskoude en vochtige klimaten en op grote hoogte. De motorregeleenheid (ECU) bewaakt en beschermt de motorcomponenten in deze extreme omstandigheden.

In regio's waar de brandstofkwaliteit kan variëren, beschermt John Deere de motor met een tweetraps-brandstoffiltering en waterdetectie.

Eenvoudige technologie:

Eenvoudige motortechnologieën zijn gemakkelijk te installeren en gemakkelijk te onderhouden zonder afbreuk te doen aan de prestaties, het brandstofverbruik, de belastbaarheid, de betrouwbaarheid en de duurzaamheid.

Aggregaten lager dan 200 kVA zijn voorzien van vrije aanzuiging en beschikken over mechanische brandstofsystemen. Aggregaten met hogere vermogens zijn voorzien van elektronisch bestuurde motoren met toegevoegde regelingen en leveren hogere prestaties.

John Deere niet-emissiegecertificeerde motoren bieden lagere installatiekosten en klanten kunnen vertrouwen op reparatievriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Gemakkelijk te integreren

Dubbele frequentie:

Producenten die 50 Hz en 60 Hz vermogen nodig hebben kunnen kiezen tussen 1500 en 1800 omw./min. zonder herprogrammering.

Levering als Powerpack:

De generator motoren van John Deere worden geleverd met opgebouwd koelpakket en luchtfilter en zijn daarom gemakkelijk te integreren en te installeren.

Ontworpen voor een omgevingstemperatuur van 47 °C (117 °F).

Vermogensdichtheid:

John Deere-motoren zijn ontworpen voor het leveren van maximaal vermogen in een compact motorpakket. Deze staan van oudsher bekend om het leveren van een uitzonderlijk hoge kWm per liter cilinderinhoud.

Dankzij een kleinere cilinderinhoud kunnen producenten van generatorsets hun huif kleiner maken

en de logistieke kosten optimaliseren door meer compacte generator sets te ontwerpen.

Configureerbaarheid:

Met verschillende onderdeelopties hoeven OEM's mogelijk minder aan hun generatorsets te wijzigen om

John Deere-motoren te integreren. Deze configureerbaarheid bespaart ontwikkelingskosten en vermindert de levertijd.

Door alle onderhoudspunten aan één zijde te plaatsen wordt installatie en onderhoud een stuk eenvoudiger.

Leverbaar met inlaatluchtkoeler (CAC) maar ook zonder inlaatluchtkoeler (non-CAC).

Met verschillende ventilatorhoogtes en -toerentallen u generatorsets opbouwen voor kleine ruimtes en met een stille werking.

De meeste niet-gecertificeerde John Deere-motoren zijn RoHS-conform voor de beperking van gevaarlijke stoffen in de EU.

tabel

* Noodaggregaat omvat het in de fabriek gemonteerde koelpakket, luchtfilter en poten.