Toepassingen als generatoraggregaat: Niet-gereguleerde motoren met G-aandrijving

U kunt rekenen op de John Deere PowerTech™-generatoraggregaten om 's morgens te starten, de hele dag optimaal efficiënt te zijn en jarenlang betrouwbaar werk af te leveren. Maar pure productprestaties is the niet het sterkste punt van John Deere. Het is het vertrouwen om te kunnen beschikken over de integratiecapaciteit en het ondersteunende netwerk van John Deere die u bij elke stap ondersteunt en begeleidt.

Vertrouwen is ingebouwd

Primaire of noodstroomgenerator

John Deere-aggregaten staan voor u klaar waar en wanneer u ze nodig hebt. Ze bieden snel antwoord op standby-situaties en uitzonderlijke lastrecuperatie in een groot aantal toepassingen.

Grote keuzevrijheid

Waarom zou u uw gen-set bouwen rond de motor van een andere producent? Met John Deere beschikt u over een uitgebreid gamma aan configuraties en accessoires. U specificeert dus de juiste stroomaggregaat die het beste past bij uw toepassing. Onze voorgeconfigureerde opties doen u uren ontwikkelingstijd besparen en helpen u om machines sneller op de markt te brengen.

Integratiebijstand

U kunt rekenen op integratiebijstand van ingenieurs en verdelers van John Deere. OEM's kunnen onze ontwikkelervaring en knowhow betreffende toepassingen aan het werk zetten om ontwikkeltijd en geld te besparen.

Klantenondersteuning

Met meer dan 4.000 John Deere-servicelocaties moet u nooit ver op weg voor expertbijstand en advies.

Snelle levering van onderdelen

Onze verdelers en dealers houden onderdelen op voorraad en hebben ook veel voorkomende wisselstukken voor u klaarliggen zodat ze snel kunnen ingaan op een serviceaanvraag. Ons wereldwijde onderdelendistributiesysteem levert in de meeste regio's 's anderendaags al.

 

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Bewezen prestaties

Terrein-ervaring

John Deer beschikt over miljarden uren terreinervaring terrein-motortechnologie.

We maken gebruik van een uitlaatsysteem dat volledig transparant werd ontworpen voor de operator, zonder negatieve gevolgen voor de machineprestatie.  Onze bewezen nabehandelingsoplossing registreerde meer dan 1 miljard werkuren op honderden interne en externe OEM-toepassingen.

Lastaanvaarding

Turbocompressortechnologie op maat zorgt voor een uitzonderlijke lastaanvaarding en bloklaadcapaciteit.

Motoren met gekoelde uitlaatgas-recirculatie (EGR) levert een tot acht keer betere transientrespons dan niet-EGR-motoren. De potentiële energie die door EGR wordt overgedragen is meteen beschikbaar voor de turbo om boost te genereren.

Monitor op afstand

Bewaak uw motor en uw uitrusting dankzij de EOM-technologie-oplossingen van John Deere (alleen PowerTech E).

Efficiënt werkingsprincipe

Kosten levensduur

Geoptimaliseerde verbranding, densiteit slagvolume en laag stationair toerental werken samen om het dagelijkse brandstofverbruik te beperken.

Gemakkelijk uit te voeren motoronderhoud om de productieve tijd te verhogen en een hogere productiviteit te bereiken. Oliecheck en vulpunt aan dezelfde zijde, verlengde intervallen om olie en koelvloeistof te wisselen, tweetraps brandstoffilterbescherming en gemakkelijk af te laten waterafscheider.

Duurzame en betrouwbare prestaties door versterkte motorcomponenten gevalideerd door miljarden uren in het testlaboratorium en op het terrein. Motoren kunnen een tweede en een derde keer worden gereviseerd op basis van de fabrieksspecificatie met natte hulsvoeringen.

Betrouwbare productieve tijd

Dagelijkse betrouwbaarheid

John Deere-motoren met topvoeringkoeling, efficiënte smering en robuuste koelsystemen voor een betrouwbare werking.

Duurzaam op de lange termijn

Versterkte, oversizecomponenten en natte cilindervoeringen voor een lange levensduur.

John Deere-motoren zijn ontworpen voor veeleisende toepassingen.

Extreme omstandigheden

John Deere-motoren zijn gebouwd om te worden gebruikt in warme en droge, vrieskoude en vochtige klimaten en op grote hoogte. De motorregeleenheid (ECU) bewaakt en beschermt de motorcomponenten in deze extreme omstandigeden.

In regio's waar de brandstofkwaliteit kan variëren beschermt John Deere de motor met een tweetraps brandstoffiltering en waterdetectie.

Eenvoudige technologie

Eenvoudige motortechnologieën zijn gemakkelijk te installeren en gemakkelijk te onderhouden zonder afbreuk te doen aan de prestaties, het brandstofverbruik, de lastaanvaarding, de betrouwbaarheid en de duurzaamheid.

Stroomknooppunten onder 200 kVA worden natuurlijk aangezogen en beschikken over mechanische brandstofsystemen. Hogere stroomknooppunten bieden elektronische motoren met extra controle en prestaties.


Gecertificeerde emissievrije John Deere-motoren hebben een lagere installatiekost en bieden klanten vertouwen betreffende reparatievriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Gemakkelijk te integreren

Dubbele frequentie

Producenten die 50 Hz en 60 Hz vermogen nodig hebben kunnen kiezen tussen 1500 en 1800 omw./min. zonder herprogrammering.

Voorgeconfigureerde noodaggregaten

De motorpakketten van John Deere worden geleverd met montageblokken, koelpakket en luchtfilter en zijn bijgevolg gemakkelijk te integreren en te installeren. Ontworpen voor een omgevingstemperatuur van 47 °C (117 °F).

Vermogensdichtheid

John Deere-motoren zijn ontworpen om maximaal vermogen te leveren in een compact motorpakket. Ze staan bekend voor het afleveren van uitzonderlijke kWm per liter slagvermogen.

Om aan bepaalde stroomknooppunten te voldoen kan de motor mogelijk worden verkleind.

Een kleiner slagvermogen laat gen-setproducenten toe om de huif kleiner te maken

en de logistieke kosten te optimaliseren door lichtere generatoren te ontwerpen.

Configureerbaarheid

Met verschillende onderdeelopties moeten OEM's minder wijzigingen aanbrengen aan hun gen-sets om

John Deere-motoren te integreren. Deze configureerbaarheid bespaart ontwikkelingskosten en vermindert de levertijd.

Door alle onderhoudspunten aan één zijde te plaatsen wordt installatie en onderhoud een stuk eenvoudiger.

Turbocompressor met grote luchtkoeler (CAC) en muchtsystemen zonder luchtkoeler (non-CAC) zijn beschikbaar.

Met verschillende ventilatorhoogtes en -snelheden bouwt u gen-sets met een stille werking voor kleine ruimtes.

De meeste niet-gecertificeerde John Deere-motoren zijn RoHS-conform voor de beperking van gevaarlijke stoffen in de EU.

John Deere-motoren zijn gebouwd om te worden gebruikt in warme en droge, vrieskoude en vochtige klimaten en op grote hoogte. De motorregeleenheid (ECU) bewaakt en beschermtde motorcomponenten in deze extreme omstandigheden.
In regio's waar de brandstofkwaliteit kan variëren beschermt John Deere de motor met een tweetraps brandstoffiltering en waterdetectie.

tabel

* Noodaggregaat omvat het in de fabriek gemonteerde koelpakket, luchtfilter en poten.