Individual SolutionsAgricultural Management Solutions (AMS)

  • Samenwerken met andere dienstverleners en Operations Center partners van uw keuze
  • Uw Operations Center-account aanpassen aan uw voorkeur
Printen

Koppel met andere software en apps

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Koppel met andere software en apps

Wilt u gegevens beheren van veel verschillende bronnen? Het Operations Center van John Deere biedt de technische middelen voor alle software of dienstverlening door derden om hun software-oplossing te koppelen. Hierdoor bent u in staat uw persoonlijke Operations Center-account aan te passen met de door u vereiste hulpmiddelen en om gegevens op een handige en naadloze manier uit te wisselen tussen systemen.

Bijvoorbeeld:

  • Bekijk een foto die is verwerkt door uw drone in de Field Analyzer en vergelijk die met andere kaarten van hetzelfde perceel die u heeft opgeslagen.
  • Ontvang een voorschrift van uw landbouwkundig adviseur rechtstreeks in uw account en stuur deze draadloos door naar de betreffende machine in het veld.
  • Synchroniseer uw landbouwkundige gegevens met uw favoriete plaatselijke informatiesysteem voor boerderijbeheer (FMIS).

Een aantal externe bedrijven hebben al interfaces aan het Operations Center van John Deere gekoppeld. Voor al het andere bieden wij onze open ontwikkelaarsomgeving aan op https://developer.deere.com.