Een collage van verschillende percelen van bovenaf gefotografeerd met een John Deere tractor aan de rechterkant

John Deere technologie
en innovatie

Bij John Deere innoveren we voor onze klanten omdat wat we leren geen bijproduct is van wat we doen. Het is de brandstof die ervoor zorgt dat we het steeds beter kunnen doen. Onze oplossingen stellen klanten in staat hun ambities te verwezenlijken, hun werk nauwkeuriger en productiever te doen door middel van geavanceerde technologie en betere beslissingen te nemen op basis van gegevens.

Innovatie cultiveren: Maak kennis met onze winnaars van de Fellows Award

Bij John Deere erkennen en vieren we met de Fellows Award onze innovatieve denkers, leiders en doeners die ons naar de toekomst leiden en, met een gedeeld hoger doel, mensen in staat stellen sprongen vooruit te komen.

Maak kennis met onze topexperts
 • Kurt Chipperfield

  Kurt Chipperfield

  Zijn benadering van de kleine bedrijfseigenaar om de implementatie van VR uit te breiden komt zowel klanten als collega's ten goede.

 • Clayton Janasek

  Clayton Janasek

  Zijn vermogen om resultaten van simulaties om te zetten in praktische, levensechte toepassingen vergroot het vertrouwen en de loyaliteit van de klant.

 • Rich Humpal

  Rich Humpal

  Hij heeft een essentiële productlijn gekozen en deze omgevormd tot een duurzame oplossing, waardoor klanten efficiënter en winstgevender worden.

 • Lara Baugh

  Lara Baugh

  Ze beschermt de blootstelling van het bedrijf aan risicos, waardoor JohnDeere innovatiever en agressiever wordt.

 • Kent Wanner

  Kent Wanner

  Hij helpt de evolutie van de elektrificatie te versnellen en overbrugt vaak de kloof tussen dieselvermogen en de toekomst.

 • Georg Kormann staat naast een robotarm.

  Geïntegreerde oplossingen

  Dr. Georg Kormann, technisch manager voor geavanceerde engineering en technische integratie voor hooi en voeder, heeft een waardering voor wat klanten willen, verwachten en zelfs eisen.