hologram motor graafmachine met worksight-meldingen

Een slimmere manier van zakendoen

Duurzaamheidsrapport 2020

Duurzaamheidsrapport boekjaar 2020

In 2020 hebben we het slimme industriële besturingsmodel geïntroduceerd met het doel om ons bedrijf efficiënter, flexibeler en concurrerender te maken. Via dit model ontgrendelen we nieuwe economische waarde voor onze klanten, zodat zij winstgevender en duurzamer kunnen worden. We doen dit door de akkerbouw en bouw the revolutionaliseren door de snelle introductie van nieuwe technologieën en diensten.

Lees het duurzaamheidsrapport op onze Amerikaanse website>

Duurzaamheidsdoelen

Meer duurzame oplossingen maken voor onze klanten, werknemers, dealers, leveranciers, aandeelhouders en de gemeenschappen die we dienen.

 • Oranje driehoek met pictogram van persoon met veiligheidshelm en -bril

  Veiligheid op het werk

 • Groen en geel pictogram van rupsuitrusting met reclyclingdriehoek bij het vervangen van wielrups.

  Duurzaamheid van onze producten

 • Pictogram van windturbine met gele pictogrammen voor wind en zon

  Gebruik van duurzame energie

 • Grijs pictogram van waterdruppel met pijl die duurzaamheid aangeeft voor hergebruik in een grotere waterbron aangegeven door een pictogram met golven

  Water verantwoord gebruiken

 • Pictogram van recyclinglogo met drie pijlen boven een pictogram met gebouwen

  Recycling verhogen

Een superkracht

Op basis van ons vernieuwde besturingsmodel en ons hogere doel dat nieuw leven is ingeblazen, wordt de strategie voor maatschappelijke betrokkenheid van John Deere versterkt met doortastende overtuigingen. En onze werknemers, de kern van ons bedrijven, dragen bij aan de Superkracht met het doel een impact te hebben binnen hun gemeenschappen en wereldwijd.

Lees meer over kracht van maatschappelijke betrokkenheid op onze Amerikaanse website>

Milieu

Doordat we bij John Deere constant streven naar nieuwe technologieën, kunnen we de impact op het milieu verminderen terwijl we de efficiëntie en productiviteit van onze klanten verbeteren.

Ontwerpen met aandacht voor het mileu >

Sociaal

Diverse teams komen met betere ideeën en nemen betere beslissingen, waardoor we meer innovatieve producten kunnen ontwikkelen en ons nieuwe hogere doel kunnen realiseren.

Cultuur van innovatievelingen >

bloemenanimatie

Bestuur

Integriteit, kwaliteit, toewijding en innovatie zijn de kernwaarden voor hoe onze werknemers, aanheelhouders en leveranciers zakendoen.

Ondernemingsbestuur >

Ondernemingsbeleid >