hologram motor graafmachine met worksight-meldingen

Een slimmere manier van zakendoen

De aarde rust in de palm van een geïllustreerde hand

Duurzaamheidsrapport 2022

Het duurzaamheidsrapport 2022 bevat de toezegging van John Deere om duurzame resultaten te creëren voor klanten, werknemers, dealers, leveranciers, aandeelhouders en gemeenschappen over de hele wereld. In het verslag wordt ook de vooruitgang beschreven die is geboekt bij het behalen van onze duurzaamheidsdoelen voor 2023, worden de ambities van onze sprong voorwaarts verder uitgewerkt en worden prioriteiten op het gebied van milieu, sociale zaken en bestuur onderzocht.

Een superkracht

Op basis van ons vernieuwde besturingsmodel en ons hogere doel dat nieuw leven is ingeblazen, wordt de strategie voor maatschappelijke betrokkenheid van John Deere versterkt met doortastende overtuigingen. En onze werknemers, de kern van ons bedrijven, dragen bij aan de Superkracht met het doel een impact te hebben binnen hun gemeenschappen en wereldwijd.

Lees meer over kracht van maatschappelijke betrokkenheid op onze Amerikaanse website>

Milieu

Doordat we bij John Deere constant streven naar nieuwe technologieën, kunnen we de impact op het milieu verminderen terwijl we de efficiëntie en productiviteit van onze klanten verbeteren.

Ontwerpen met aandacht voor het mileu >

Sociaal

Diverse teams komen met betere ideeën en nemen betere beslissingen, waardoor we meer innovatieve producten kunnen ontwikkelen en ons nieuwe hogere doel kunnen realiseren.

Cultuur van innovatievelingen >

bloemenanimatie

Bestuur

Integriteit, kwaliteit, toewijding en innovatie zijn de kernwaarden voor hoe onze werknemers, aanheelhouders en leveranciers zakendoen.

Ondernemingsbestuur >

Ondernemingsbeleid >