GEMENGDE LANDBOUW­BEDRIJVEN: ÉÉN TRACTOR VOOR ALLES

De overvloedige verscheidenheid aan producten die u op onze tafels zet, helpt ons evenwichtig en gezond te leven. Om u te helpen de verschillende taken waaruit uw dag bestaat met de vereiste efficiëntie te beheersen, hoeft u niet verder te kijken dan de veelzijdige prestaties van de 5E-tractors.
VEEL RUIMTE, TOTALE CONTROLE - U WISSELT MISSCHIEN VAAK VAN TAAK, MAAR U HEBT ALTIJD DE VOLLEDIGE CONTROLE MET BEDIENINGSELEMENTEN EN INSTRUMENTEN DIE ZIJN GEPOSITIONEERD VOOR EEN MAXIMAAL EFFECTIEVE BEDIENING.

ZUIVER, EFFICIËNT VERMOGEN

Een 5E-tractor levert het zuivere vermogen dat u nodig hebt voor de vele lader- en transporttaken van een gemengd landbouwbedrijf. De alleen-diesel motor combineert common rail-hogedrukinjectie met elektronische regeling, voor een laag motortoerental van 2100 wat het brandstofverbruik in de gaten houdt, een krachtige koppel produceert en voldoet aanDe alleen-diesel motor combineert common rail-hogedrukinjectie met elektronische regeling, voor een laag motortoerental van 2100 wat het brandstofverbruik in de gaten houdt, een krachtige koppel produceert en voldoet aan de emissievoorschriften van fase V.
VEEL HEEN EN WEER RIJDEN BIJ UW VOORLADERWERKZAAMHEDEN? U ZULT GENIETEN VAN HET KOPPELVRIJE GEMAK VAN ONZE 12/12- OF 24/12 POWRREVERSER™ TRANSMISSIES MET SNELHEDEN VOOR ELKE TOEPASSING EN NO-STOP, IN-LINE, VOORUIT/ACHTERUIT SCHAKELEN.

VERSTERKT

Uw ladertaken zijn talrijk en zo gevarieerd als de dag lang is - u hebt hydraulica nodig die u bij kan houden. Het hydraulisch systeem met open centrum en twee pompen van de 5E-serie biedt een totale doorstroming van 66 l/min, en is legendarisch vanwege zijn betrouwbare prestaties. U krijgt ook twee optionele SCV’s en onze 540/540E aftakas met verbeterde efficiëntie.
DE 5E-TRACTORS ZIJN GEBOUWD VOOR DE LADERINTENSIEVE TAKEN VAN UW LEVEN - HUN KORTE WIELBASIS ZORGT VOOR EEN UITSTEKENDE WENDBAARHEID EN EEN UITZONDERLIJK KLEINE DRAAICIRKEL.

"Wij zijn geïnspireerd door de passie en toewijding waarmee u elke dag weer aan het werk gaat. Daarom hebben we een tractor gebouwd die werkt zoals u dat doet. Het is onze manier om te zeggen: Bedankt voor wat jullie doen!"

5E-serie

5E-serie

Meer informatie