Harvestlab voor 1€

Aanbiedingen en kortingen

Harvestlab voor €1

Met John Deere heeft u hogere productiviteit. Gegarandeerd. Als u een hogere productiviteit heeft, creëert u een concurrentievoordeel voor uw bedrijf. Wij willen u daarbij helpen: in daden, niet in woorden: Wij garanderen dat Dura Line 3000 motoruren of 5 gebruiksjaren mee gaat. En daarnaast bieden we nu de HarvestLab 3000 & Mestanalyse aan voor slechts € 1 in november en december. Hogere productiviteit is nog nooit zo betaalbaar geweest.  Vraag uw John Deere-dealer vandaag nog voor meer informatie! 
duraline

HARVESTLAB 3000 MESTANALYSE
 
Gebruik realtime voer- en mestinformatie om aanpassingen te doen in het veld op basis van directe en zeer nauwkeurige gegevens die tijdens het rijden worden verzameld met nabij-infraroodtechnologie (NIR).

DURA LINE LANGERE LEVENSDUUR

DuraLine gewasstroom slijtdelen worden geleverd in drie pakketten. Afhankelijk van uw individuele oogstvereisten, hebben wij een perfect pakket voor elke behoefte. En wij geven op elk pakket een garantie* tot 3000 motoruren of 5 jaar gebruik, wat zich als eerste aandient. Met Dura Line heeft u hogere productiviteit. Gegarandeerd.

*Aanbieding geldig van 1 november 2018 t/m 31 december 2018 bij aankoop van een nieuwe hakselaar met i-ready of i-complete pakket (Select Editie uitgezonderd) en HarvestLab3000 geïnstalleerd op de mesttank. Deze aanbieding bevat de HarvestLab 3000 sensor en kalibratie voor mestsensing voor toepassing op een mesttank.