Gewasverpakking

Gewasverpakking

Gewasverpakking

Perfecte balen Elke keer weer

Er zijn vele redenen om originele producten van John Deere voor gewasverpakking te kiezen. Ontworpen en getest voor uw balenpers van John Deere, zijn zij gemaakt om te presteren.

Onze producten voor gewasverpakking zijn de perfecte resultaten van nauw teamwerk met wereldwijde leiders op het gebied van baalpersproducten. De combinatie van hun kennis van de balenindustrie en de strenge verificatie- en valideringsprocessen van John Deere garanderen uitstekende prestaties op alle gebieden.

Snel te laden, gemakkelijk te gebruiken en ontworpen voor een lange levensduur. Onze producten voor gewasverpakking bieden superieure prestaties. Bijvoorbeeld, onze netbinding geeft u meer balen per rol, betere gewasbescherming voor balen die langer meegaan, evenals de lage kosten per baal.

Voeg nu de back-up en deskundige ondersteuning toe van uw John Deere-dealer en u partnerschap kan niet meer stuk. Daarom is het logisch om altijd de originele producten van John Deere voor gewasverpakking te kiezen.

Gewasverpakking

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Netbinding

Netbinding van John Deere-met Zebra-systeem

Met het Zebra-systeem van John Deere werkt u efficiënter. Met de brede streep kunt de netrol juist op de balenpers laden. Bij voedertijd weet u zo in welke richting u het net van de baal moet afwikkelen. De rode streep in het midden van de baal verschijnt zodra genoeg net om de rol zit om nog 5 tot 6 balen te wikkelen. Dit geeft u voldoende tijd om de volgende rol te wisselen. 

XtraNet

Wikkel de hele dag balen voor minder.

De netbinding van John Deere is specifiek ontworpen voor uw balenpers van John Deere. Het Zebra-systeem verzekert gemakkelijk laden in de balenpers en gemakkelijk ontwikkelen als het voedertijd is. Sterk

 • Grotere efficiëntie–produceert 1,5 keer meer balen dan standaard netrollen van 3.000 meter. Twee rollen XtraNet 4500 kunnen genoeg net leveren om de hele dag balen te vormen, ongeacht het gewas dat u oogst.
 • Betere bescherming–dankzij de van-rand-tot-rand-technologie bedekt het net de volledige breedte van de baal, zodat uw gewas beter wordt beschermd. Uw balen zijn beter tegen het weer bestendigd en kunnen gemakkelijk worden opgeslagen en getransporteerd.
 • Sterkere netten–maximale prestaties, zelfs voor moeilijke gewassen.
 • Goed rolgewicht–extra lengte zonder extra gewicht.
 • Gegarandeerde lengte–u krijgt gegarandeerd waar u voor betaalt.
 • Lagere kosten per baal–een rol van XtraNet 4500 biedt u meer voordelen dan niet-originele alternatieven. Bereken de kosten van het net per te wikkelen baal en u zult zien dat XtraNet van grote waarde is.

XtraNet 3600 Meer balen per rol dan de standaard netbinding.

 • Betere bescherming–dankzij de van-rand-tot-rand-technologie bedekt het net de volledige breedte van de baal, zodat uw gewas beter wordt beschermd. Uw balen zijn beter tegen het weer bestendigd en kunnen gemakkelijk worden opgeslagen en getransporteerd.
 • Grotere efficiëntie–produceert 1,2 keer meer balen dan standaard netrollen van 3000 meter.
 • Sterkere netten–maximale prestaties, zelfs voor moeilijke gewassen
 • Gegarandeerde lengte–u krijgt gegarandeerd waar u voor betaalt.
 • Lagere kosten per baal–een rol van XtraNet 3600 biedt u meer voordelen dan niet-originele alternatieven. Bereken de kosten van het net per te wikkelen baal en u zult zien dat XtraNet van grote waarde is.

CoverEdge

Toonaangevende bescherming voor uw balen.

CoverEdge-netbinding heeft unieke elastieken banden aan de zijkant, zodat het net over de rand van de baal heen valt. Dit zorgt voor een betere bescherming van de baal en voorkomt dat er uitstaande buitenranden ontstaan. CoverEdge-netbinding is ontworpen voor balenpersen van John Deere en is uitsluitend verkrijgbaar bij uw John Deere-dealer.

CoverEdge 3800 Betere bescherming voor uw balen

 • Plastic inzetstukken voor middenstuk–de John Deere CoverEdge wordt nu geleverd met plastic inzetstukken aan het uiteinde van de kern. Deze plastic inzetstukken van de kern maken de balen verhandelbaar en maken de John Deere CoverEdge compatibel met elke balenpers die een roldragersysteem gebruikt.
 • Betere bescherming tegen het weer–doordat de randen van de baal bedekt zijn, hebben regen en nattigheid minder kans om de baal binnen te dringen.
 • Minder gewasverlies–de gladde randen zorgen dat het net het gewas strak tegen het oppervlak van de baal houdt, waardoor minder gewasverlies optreedt en de balen gemakkelijker en netter kunnen worden opgeslagen.
 • Beter ingekuilde balen–met de unieke elastische banden trekt de CoverEdge het gewas naar binnen bij de buitenranden, waardoor er geen extra lucht blijft zitten bij het verpakken met folie.
 • Netter ogende balen–aannemers voor balen, maak uw klanten blij met de perfecte balen, die gemakkelijker kunnen worden opgeslagen en vervoerd!
 • Gemakkelijkere hantering–CoverEdge houdt gewassen in de baal tijdens het transport, zodat de balen er netjes uit blijven zien.
 • Lage kosten per baal–een CoverEdge-rol van John Deere is duurder dan een rol standaard netbinding, maar u haalt er zoveel meer uit. Als u de kosten van net per te wikkelen baal berekent, zult u zien dat CoverEdge van grote waarde is.

Netbinding

ProductnaamBreedteRollengteRollen per pallet
John Deere Xtranet 3600 m 123 cm 3.600 m 28
JohnDeere Xtranet 4500 m 123 cm 4.500 m 28
John Deere CoverEdge 3800 m 130 cm 3.800 m 28

 

Koord

XtraTwine bijzonder krachtig, eenvoudige toevoer.

De productenreeks XtraTwine van John Deere dekt alle soorten bindtouwen en is geproduceerd volgens de hoogste specificaties en toleranties met 100% zuivere polymeer. Van de lichtste tot de zwaarste; er is altijd een bindtouw die bij uw behoeften past.

Een volledige reeks conventionele touwen voor kleine vierkante hooi- en strobalen met John Deere XtraTwine afgestemd op ronde balen. Hierbij hoort ook de John Deere XtraTwine+, een verbeterd bindtouw met hogere specificaties dat meer kostenbesparende voordelen oplevert vanwege verbeterde productietechnieken en ontwikkeling van grondstoffen. De complete reeks Big Bale Twines bevat zeker een bindtouw dat voldoet aan uw vereisten, van lichte graanoogst tot zwaar veevoer met een hoge dichtheid.

 • Extra sterkte. John Deere XtraTwine is gemaakt van grondstoffen van de beste kwaliteit. Dit verzekert de beste kwaliteit en prestaties voor probleemloos balen persen.
 • Eenvoudig toevoersysteem. Alle John Deere XtraTwines worden vervaardigd met spoelspillen voor ‘eenvoudige toevoer’, om het risico te verkleinen dat verdraaid bindtouw van het begin van de spoel wordt getrokken.
 • Kwaliteitsgarantie. John  Deere XtraTwine is vervaardigd in overeenstemming met een kwaliteitsgarantiesysteem, om volledige uniformiteit en consistentie te garanderen.

Bindtouw

Type balenpersProductnaamLengte pakketKleurSamenstelling pakketPakketten/pallet
HD-balenpers John Deere HD XtraTwine 1.180 m Wit 1 spoel 80
Grote vierkante-balenpers John Deere XtraTwine 130 met grote spoel 1.260 m Roestbruin 1 spoel 80
Grote vierkante-balenpers John Deere XtraTwine 7200 voor grote balen 2.195 m Roestbruin 2 spoelen 56

 

Rekwikkelfolie

XtraFilm-rekwikkelfolie

Sluit beter aan, beschermt beter. Nu langer.

John Deere XtraFilm garandeert maximale prestaties die worden ondersteund door een team dat u vertrouwt.

 • Grotere efficiëntie Gebruik de John Deere XtraFilm van 750 mm x 1.650 m en profiteer van 10% meer balen dan met de 750 mm x 1.500 m.
 • Sluit beter aan John Deere XtraFilm-plastic heeft superieure aansluiteigenschappen. Dit zorgt voor een krachtige, luchtdichte afdichting voor elke baal – onder alle omstandigheden.
 • UV-bescherming John Deere XtraFilm-plastic wordt beschermd met een sterke UV-remmer om degradatie door zonlicht te verminderen.
 • Bestendig tegen punctie en scheuren John Deere XtraFilm biedt de beste bescherming tegen foliepunctie. Het is uitzonderlijk sterk waardoor het een hoge weerstand tegen scheuren biedt.
 • Meerlagig gecoëxtrudeerd folie John Deere XtraFilm-plastic is een meerlagig gecoëxtrudeerd folie, vervaardigd van 100% zuivere polymeren voor de grootste sterkte tijdens het wikkelen van balen.

Rekwikkelfolie

ProductnaamRolgrootteKleurRollen per pallet
XtraFilm 750 mm x 1.500 m Groen/zwart 40
XtraFilm 750 mm x 1.650 m Zwart 40