Ketting voor ronde-balenpers

Onderdelen en service: Ketting voor ronde-balenpers

Kettingen worden vaak vergeten als het preventief onderhoud betreft. Vanwege het grote aantal rollenkettingen dat wordt gebruikt op diverse machines, het is niet praktische en economisch om volledig geassembleerde rollenkettingen op voorraad te hebben voor iedere toepassing. U kunt echter van kettinghaspels gemakkelijk volledige kettingen maken van 3,05 m, 15,24 m of 30,48 m. Hiervoor gebruikt u een verbindingsschakel die met originele kettinggereedschap wordt gemonteerd.

Geschikt voor alle ronde-balenpersen van John Deere en vele andere toepassingen voor zware werkzaamheden. Het is de minst dure manier om de ronde-balenpers van John Deere van nieuwe kettingen te voorzien. U koopt gewoon de kettinglengte die u nodig hebt; u hebt alleen de verbindingsschakel en de verwante kettinggereedschappen nodig.

De ketting van onze ronde-balenpers is gebouwd voor een lange levensduur met minimaal onderhoud. Bussen, platen en pennen zijn volgens de hoogste normen gemaakt, voor een hogere weerstand tegen materiaalmoeheid door het constante aanspannen en ontspannen van de ketting.

Kijk eens naar de kwaliteit

Het oprechte voordeel:

  • Stalen platen van hoge kwaliteit
  • Hittebehandeld
  • In de fabriek opgerekt onder zware belasting.

Zoek de dichtstbijzijnde dealer