Aanbouwdelen tractor

Aanbouwdelen tractor

Krijg met minder moeite meer werk gedaan.

U spendeert een grote hoeveelheid tijd op uw tractor. Het is dus normaal dat u het voor maximale comfort en productiviteit uitgerust wilt hebben. Wij kunnen helpen. Met ons grote assortiment van accessoires kunt u beter zien, zich beter voelen en veiliger blijven en op een lange dag korter werken.

Aanbouwdelen tractor

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

CABINECOMFORT

Maak werk plezierig

U brengt vele dagen meer tijd door op uw tractor dan thuis. Daarom moet uw cabine comfortabel zijn en aangepast en geschikt zijn voor uw individuele vereisten. Idealiter zou het zelfs enkele voorzieningen moeten bevatten waarvan u ook geniet “na het werk”. Gelukkig bieden wij een breed scala aan cabineaccessoires.

Roestvrijstalen hittebescherming
Maak uw tractor eigentijds stijlvoller met een hoogwaardige, robuuste,roestvrijstalen, hittebescherming dat over de uitlaat past.
Beschikbaar voor tractoren van de serie 5020, 5R, 6020, 6030 Premium en 7030 Premium.
Roestvrijstalen hittebescherming
  
Roestvrijstalen uitlaatpijp met hittebescherming
Maak uw tractor van John Deere persoonlijk met een roestvrijstalen uitlaatpijp met hittebescherming. De roestvrijstalen onderdelen worden geproduceerd volgens de hoge standaardkwaliteit van John Deere wat duurzaamheid en een lange levensduur verzekert.
Beschikbaar voor tractoren van de series 6M en 6R.
Roestvrijstalen uitlaatpijp met hittebescherming

 

Stoelen
een nieuwe tractorstoel is één van de beste investeringen die u voor uw gezondheid en werkefficiëntie kunt maken. Wij bieden een reeks stoelen om de Super Air Comfort-stoel te vervangen met de bekroonde Active-stoel. Praat met uw lokale dealer die graag op gedetailleerde wijze alle eigenschappen zal uitleggen en u een demonstratie zal geven.
Super Air Comfort-stoel, Active-stoel
  
Stpelbekleding
Wij bieden twee types stoelbekleding aan: op maat gemaakt en universeel. De op maat gemaakte bekleding zal perfect op uw stoel passen, voor een langdurige bescherming. Ga naar uw dealer voor meer informatie voer de bekleding die bij uw stoel past!
Stoelbekleding
  
Stoelanimatie
de multifunctionele stoelen van John Deere zijn erg gemakkelijk af te stellen om aan al uw behoeften te voldoen, zodat u zich op uw tractor thuis zult voelen. Bekijk de stoelanimatie voor meer informatie over de diverse instellingen.

Stoelanimatie bekijken
 

 

Elektrische koelkast
met een capaciteit van 5 liter biedt onze elektrische koelkast genoeg ruimte om genoeg drank en eten te bewaren voor een lange dag op het veld. Voor eenvoudige installatie wordt een contactdoos van 12 V meegeleverd en is het uitgerust met een afzonderlijke aan-/uitknop. Dit betekent dat het alleen werkt als de motor draait. Er is dus geen kans meer op een lege accu omdat u het 's nachts per ongeluk hebt aangelaten. Het kan ook worden geïnstalleerd in combinatie met de FieldOffice-opslag, om een geheel geïntegreerde werk- en verfrissingsstation te creëren.
Electric fridge 

 

Veldkantoor
Maak uw kantoor in het veld zo productief mogelijk. Het veldkantoor biedt plaats om belangrijke documenten, bedieningshandleidingen, mobiele telefoons en zelfs een laptop op te bergen. De klep kan ook als schrijf- of werkblad worden gebruikt. De basis bevat bedrading om elektronische apparatuur aan te sluiten. Aan het einde van de dag wordt uw Veldkantoor omgevormd in een verwijderbare boekentas waardoor u gemakkelijk uw belangrijke papierwerk met u mee kunt nemen.
Veldkantoor

 

 

Montagebeugels voor accessoires
voor de montage van monitors, telefoons, radio's en andere accessoires op een enkele handige plek.
Montagebeugels voor accessoires

 

Tablet- & mobiele toestelhouder
intergreer uw mobiele telefoons, tablets, GPS en andere apparatuur meer dan ooit gemakkelijk in uw cabine, zodat u deze apparatuur veilig en verzekerd kunt gebruiken en opbergen.

Montage-oplossing
Tablet- & mobiele toestelhouder

 

Elektrische contactdozen en adapters
Met zoveel gadgets – telefoons, MP3-spelers, werktuigregelaars, is het handig om veel contactdozen en adapters te hebben. De meervoudige contactdoos wordt gemakkelijk geïnstalleerd en bedient gelijktijdig tot zes accessoires van 12 volt.
Contactdozen en adapters

 

Adapters
Vier opties voor adapters bevatten extra behoeften:
 • 3-dradige standaardconnector voor vast aangesloten componenten
 • Adapter in stijl van sigarettenaansteker
 • 3-polige adapter (rond)
 • 3-polige adapter (plat)
Adapters

 

Vloermatten
Geef uw cabine opnieuw een nieuw uiterlijk met originele, vervangende vloerbeschermingsmatten.
 • Op maat gesneden met logo van John Deere
 • Het oprechte voordeel: beige past bij de interieurafwerking van de cabine
 • gemakkelijk te reinigen
 • gemaakt van slijtvast naaldvilt
 • Bestendig tegen hogedrukreining met koud water
Vloermatten

 

ZICHTBAARHEIDSVERBETERINGEN

Laat niets buiten zicht

Verhoog de zichtbaarheid en implementeer manoeuvreerbaarheid binnen nauwe ruimten met de volgende aanbouwdelen.

Externe achteruitkijkspiegels
Grote buitenspiegels bieden meer veiligheid op de weg en een nauwkeurigere manoeuvreerbaarheid. U kunt kiezen tussen handmatig of elektrisch verstelbare, telescopische spiegels. De elektrische versie is perfect voor eenmansbediening.
Externe achteruitkijkspiegels

 

Waarnemingsspiegel voor ophanging
krijg een uitstekend zicht op de ophanging achter en implementaties. De spiegel wordt op de rechterkant van de achterruit gemonteerd.
Waarnemingsspiegel voor ophanging

 

Zonnekleppen en zonneschermen
houd de zon uit uw ogen met de zonnekleppen en zonneschermen. Deze voorkomen tevens dat de cabine opwarmt. De zonneschermen kunnen op de voor- en achterruiten worden gemonteerd en voor maximaal comfort van de bestuurder is de schermpositie verstelbaar.
fltRechts
  fltRechts clearBoth

 

Achterruitwisser
met de grote ruitenwissers voor uw achterruit is betere zichtbaarheid mogelijk, zelfs gedurende slecht weer en modderige werkomstandigheden.
Achterruitwisser

 

CCTV-videocamerasysteem
met het videocamerasysteem van John Deere kunt u beter op uw dagelijkse werkzaamheden letten en efficiënter werken. U geniet van het volgende:
 • Betrouwbaar transporteren en werken: met videocamerasystemen hebt u de tijd om omstanders en objecten waar te nemen.
 • Maximaal rendement: vijzel ontladen, voertuig slepen, balen uitwerpen; u kunt op selectieve wijze de werkzaamheden in en op het voertuig controleren.
 • Minder stress bij het bedienen: of u nu gaat ploegen, sproeien, zaaien, bemesten of oogsten, u kunt vooruit kijken toch alles zonder inspanning zien. Uw werk wordt gemakkelijker dankzij een camera die de werkzaamheden achter de cabine waarneemt. Dit draagt bij aan een gezonde werkhouding en verbeterde productiviteit.
CCTV-videocamerasystemen

VERBETERDE PRESTATIES

Zou u willen dat uw tractor van John Deere meer kon doen? Misschien hebt u uw landbouwwerkzaamheden verandert of een tweedehands tractor gekocht. Het is mogelijk om uw John Deere te upgraden zodat u, ondanks alles, van een betere productiviteit kunt genieten.

Ballasten

Door goede ballast kan uw tractor maximaal presteren omdat dit meer kracht overbrengt op de grond, het brandstofverbruik op positieve wijze beïnvloedt en meer tractie en rijcomfort biedt. De juiste hoeveelheid ballast is afhankelijk van de paardenkracht van de tractor, de grondsnelheid tijdens trektoepassingen op het veld en het type werktuig dat wordt gebruikt.

Quik Tach-frontgewichten
kunnen gemakkelijk op en van de frontlastdragers worden gemonteerd/gedemonteerd. Zij ondersteunen een geoptimaliseerde gewichtsverdeling tussen het voor- en achteras, gezien het aantal gebruikte gewichten gemakkelijk kan worden aangepast op de huidige vereisten van de toepassingen.
Quick-Tach-frontgewichten

 

Pick-upgewichten
zijn de meest veelzijdige ballastoplossing. Zij zijn beschikbaar met 900 kg, 1150 kg, 1500 kg, 1800 kg. Zij kunnen rechtstreeks op de frontlastdrager worden gemonteerd (900 kg en 1150 kg). Bij gebruik van de middenbeugel (al bij de versie van 1500 kg, 1800 kg inbegrepen), kunnen pick-upgewichten voor verbeterde tractie ook op de achterste en op de frontophanging worden gemonteerd.
Pick-upgewichten

 

Achterwielgewichten
kunnen op de buitenkant van de stalen of gegoten wielen worden gemonteerd. Op gegoten of robuuste gegoten wielen kunnen zij ook op de binnenkant worden gemonteerd. Neem altijd het draagvermogen van de banden in acht.

Meer informatie over het ballastbereik van de John Deere
Gewichten achterwiel

 

Dubbelstralige radarsensoren
bewaak uw wielslip nauwkeurig met een dubbelstralige radarsensor:
 • Brandstof besparen
 • Samendrukken van aarde vermijden
 • Uw tractievermogen verhogen
 • Uw efficiëntie verbeteren
Dubbelstralige radarsensoren

 

Kopakkerbeheersysteem (HMS/iTEC):
Dit is een functie waarmee de bestuurder een reeks van acties kan opnemen of instellen. Veldwerk was nog nooit zo eenvoudig en productiever.
 • Vermindert vermoeidheid van de bestuurder - meerdere tractorfuncties zijn in één knop aaneengeschakeld
 • Nauwkeurige prestatie
 • Gemakkelijk te gebruiken
Kopakkerbeheersysteem (HMS/iTEC)

 

Spoorverbreders
tijdens het planten of sproeien kunt u met deze spoorverbreders meer rijen tegelijk dekken, zonder uw gewassen of aardwallen te beschadigen.. Bovendien wordt de toegelaten asbelasting niet verminderd. Het verbrede spoor biedt ook betere ondersteuning en stabiliteit voor sproeiers. Er zijn twee verschillende uitbreidingsversies en zij kunnen gemakkelijk worden gemonteerd en snel worden geïnstalleerd. Afhankelijk van de algemene breedte van uw tractor hebt u mogelijk extra lampen en een waarschuwingssignaal nodig.
Spoorverbreders

 

Aanvullende hydraulische-oliereservoir
aanvullende hydraulische-oliereservoirs met grote capaciteit verhogen de hoeveelheid hydraulische olie die beschikbaar is voor veeleisende werkzaamheden, zoals het kantelen van grote aanhangers.
Aanvullend hydraulische-oliereservoir

 

Frontophanging van John Deere
voor uitgebreide veelzijdigheid zijn de volledig geïntegreerde frontophanging en frontaftakas (PTO - power take-off) van John Deere ook beschikbaar voor veldinstallatie op tractoren van de series 6R en 6M. De John Deere Cat. De 3N-frontophanging is perfect voor het dragen van ballast en het werken met een frontwerktuig. Het biedt een hoge hefcapaciteit van 4.000 kg om te zorgen dat het schikt is met een groot scala van zware werktuigen. Daarnaast komt de frontophanging van John Deere met het volgende:
 • Vergrendelingsinrichting voor veilig transport en werkomstandigheden
 • Stromingsbegrenzer voor valsnelheidsregeling in hydraulische zweefstand
 • Drie posities voor trekstangen (vast, zwevend, ingeklapt)
 • Trekstangen met snelkoppelhaken
 • Sleeppunt
 • 7-polige stekkerdoos voor aanhanger
 • Drie middenstangposities
 • Verticale opberging voor bovenste middenstang
 • Kan met het frontaftakas van John Deere worden gecombineerd en is geheel compatibel met frontladers van John Deere.
 • Optioneel verkrijgbaar: bijv. ondersteuning voor maaierkettingen, kapbescherming, accumulator, twee aanvullende SCV-koppelingen.
Frontophanging en frontaftakas van John Deere
Frontaftakas van John Deere
de geheel geïntegreerde frontaftakas van John Deere wordt elektrohydraulisch geactiveerd, met een schakelaar rechts op de console of op de CommandArm-besturing. De frontaftakas van John Deere bevat:
 • 1.000 tpm met een perfecte overeenkomst tussen snelheden van de front- en achteraftakas.
 • Aftakas met zes tanden om 80 kw vermogen over te dragen
 • Draairichting van de aftakas is linksom, van de voorkant van de tractor gezien
 • Soepel gemoduleerde inschakeling voor lampen of zwaar werktuig
 • Hydraulisch geregelde aftakasrem om overbelasting van werktuig te vermijden
 • Geïntegreerd in iTEC-stuursysteem/kopakkerbeheer
 • Voor eenvoudige verbinding van het aandrijfas, het verlengstuk van het aftakas biedt een draaihoek van 60 graden.
Frontophanging en -aftakas van John Deere

BESCHERMING & OPSLAG

Uw tractor en werktuigen vertegenwoordigen een grote investering. Daarom bieden wij een reeks producten die u en uw hardware beschermen. Wij hebben alles wat u nodig hebt om risico te minimaliseren en tegelijkertijd de efficiëntie te maximaliseren.

Immobilisator
De immobilisator is een elektronisch systeem dat onbevoegd gebruik en diefstal van de tractor voorkomt. Elke set bevat twee immobilisatorsleutels. Als een ongeautoriseerde sleutel wordt gebruikt, zal de tractor na het starten worden uitgeschakeld en kan het niet worden verplaatst.
Immobilisator

 

Vergrendelbare doppen
vergrendel de brandstoftank of het transmissieoliereservoir om vandalisme en vermenging van dure vloeistoffen te vermijden.
Vergrendelbare doppen

 

Deurslotset
Elke set omvat deurhendels en een speciale sleutel. Lege sleutels kunnen afzonderlijk worden besteld.
deurslotsets

 

Meedraaiende voorspatborden
voor optimaal manoeuvreren en bescherming met meedraaiende voorspatborden. Zij bieden de voordelen van een grotere stuurhoek waardoor u in kleinere ruimten kunt werken en kleinere bochten kunt maken. En u krijg toch nog de bescherming tegen vuil en puin, zoals traditionele spatborden bieden.
Meedraaiende voorspatborden

 

Zijkantuitbreidingen van achterspatborden
houd uw cabine schoon en verbeter het zicht met zijkantuitbreidingen voor de achterspatborden die in verschillende maten beschikbaar zijn.
Zijkantuitbreidingen van achterspatborden

 

Achteruitrijalarm
voor de veiligheid van omstanders gaat het alarm als waarschuwing af wanneer de tractor in de achteruitversnelling is.
Achteruitrijalarm

 

Afkoppelingsset voor accu
de extern gemonteerde afkoppelingsset voor accu's is ideaal om onopzettelijk gebruik te vermijden en om voorkomen dat niet uitgeschakelde monitors of radio's de accu uitputten.
Afkoppelingsset voor accu

 

Bodembescherming voor brandstoftank
speciaal aanbevolen voor tractoren die onder zware omstandigheden werken (bijv. kreupelhout, bos, landontginning). Het is gemaakt van duurzaam bladmetaal dat onder de brandstoftank zit om extra bescherming te bieden.
Bodembescherming voor brandstoftank

 

Gereedschapskist
voeg een gereedschapskist van John Deere toe voor eenvoudige toegang tot uw gereedschap op het veld. Zij zijn sterk, duurzaam en zorgen dat uw gereedschap gemakkelijk en overzichtelijk zijn ingedeeld.
Gereedschapskist

 

Voorste gereedschapskist
veel ruimte, twee verwijderbare planken en innovatief ontwerp van deur en deksel.
Opbergcontainer

 

OPLOSSINGEN VOOR OPHANGING

Maak goede verbindingen

Het is belangrijk dat de juiste ophanging wordt gekozen voor de werkzaamheden van het werktuig. Gelukkig bieden onze eigen ophangingen grote betrouwbaarheid en zijn ze gemaakt van hoogwaardig materiaal dat aan de specificaties van John Deere voldoet. Er is een grote verscheidenheid aan vaste, in hoogte verstelbare of automatisch bediende ophangingsversies verkrijgbaar voor transportwerkzaamheden.

In hoogte verstelbare trekhaken
automatische trekhaak met een kogelpen van 38 mm, ook verkrijgbaar als extra brede versie, bijv. voor gebruik met versterkte trekstangen of vrachtwagenaanhangers.
In hoogte verstelbare trekhaken
  
De in hoogte verstelbare trekhaken van het kogel- en oppiktype zijn perfect voor gebruik met een aanhanger en vele andere werktuigtoepassingen. Wanneer in lage positie gebruikt, bieden zij optimale tractie en aandrijfdynamieken van combinaties met tractor-aanhanger. In hoogte verstelbare trekhaken
Het 3-in-1-ophangingssysteem
biedt u de mogelijkheid om aanhanger en werktuig te gebruiken die verschillende ophangingstypes vereisen. Het omvat een rail met vijf posities voor gebruik van de volgende drie functies:
Het 3-in-1-ophangingssysteem
 • Handmatige of automatische, in hoogte verstelbare trekhaak
 • Insteek voor trekhaak van kogeltype of oppiktype (niet in hoogte verstelbaar), indien gelijktijdig vereist met handmatige of automatische ophanging
 • Trekstang als insteek van kogel- of oppiktype is verwijderd

Trekhaken van kogeltype in lage positie maken het mogelijk om werktuig met een statische verticale belasting tot 4 ton te trekken. Insteken van het oppiktype maken statische verticale belasting tot 3 ton mogelijk.

insteek van kogeltype Insteek van oppiktype
Insteek van kogeltype Insteek van oppiktype
Gedwongen stuursystemen voor trekhaken van kogeltype
zijn verkrijgbaar voor insteken van het kogeltype en in hoogte verstelbare trekhaken van het kogeltype. Bovendien zijn zij verkrijgbaar voor een of beide zijden, waardoor aanhangers met het rechtshandige of linkshandige gedwongen stuursysteem kunnen worden gebruikt.
Gedwongen stuursystemen voor trekhaken van kogeltype

De voordelen van het gedwongen stuursysteem:

 • U kunt met meerassige aanhangers kleinere bochten maken
 • Betere bodembescherming
 • Verminderde bandenslijtage
 • Verbeterde bestuurderscomfort, omdat vergrendeling van het aanhangeras niet nodig is bij achteruitrijden of rijden met hoge snelheid op de weg, omdat de wielen van de aanhanger altijd zijn uitgelijnd ten opzichte van de draaicirkel.