Nieuws- & persberichten   22 juni 2017

John Deere is op zoek naar de 'Haksel Koning' van Nederland

John Deere is op zoek naar de 'Haksel Koning' van Nederland

John Deere is op zoek naar de ‘Haksel Koning’ van Nederland. Bestuurders van zelfrijdende veldhakselaars uit Nederland worden uitgenodigd om hun passie te delen op Facebook. De winnaar wordt gepresenteerd als de ‘Haksel Koning’ op billboards in zijn woonplaats en regio.

Bestuurders die willen deelnemen kunnen zich nu aanmelden op nl.choppingstar.com en hun deelname delen op Facebook om zo veel mogelijk stemmen te krijgen. Ze hoeven alleen een foto van zichzelf te plaatsen, het liefst terwijl ze een zelfrijdende veldhakselaar besturen. De deelnemers met de meeste stemmen winnen.

De winnaar krijgt een professionele fotoshoot bij de plaatselijke John Deere dealer. De foto, die wordt genomen voor een zelfrijdende veldhakselaar uit de 8000-serie, wordt vervolgens getoond op billboards in zijn regio zodat vrienden, collega’s en buren hun ‘plaatselijke held’ kunnen zien en bewonderen.

Met deze wedstrijd wil John Deere blijk van waardering geven voor het goede en waardevolle werk dat bestuurders van zelfrijdende veldhakselaars elk seizoen doen.