Nieuws- & persberichten   25 juni 2020

JDLink-telematica nu standaard op 6R-serie

6R serie update

JD Link bevat de unieke en beproefde tools van Connected Support

Omdat de klant maximale productieve tijd verwacht, heeft John Deere aangekondigd dat alle nieuwe tractoren van de 6R-serie vanaf 7 juli 2020 zullen worden geleverd met JDLink-telematica als standaarduitrusting.

JDLink maakt draadloze gegevensoverdracht mogelijk tussen de tractor en het Operations Center in MyJohnDeere.com zodat de configuratie op de werkplek sneller verloopt, dankzij AutoTrac Online (waarvoor een abonnement op JDLink Connect vereist is). Daarnaast bevat JD Link de unieke en beproefde tools van Connected Support om de productieve tijd op proactieve wijze maximaal te houden.

Deze technologie belichaamt het streven van John Deere om klanten zonder compromissen door te laten werken, en omvat tevens machinecontrole op afstand en exclusieve Expert Alerts, die potentiële machineproblemen helpen oplossen voordat ze zich voordoen.

En met Wireless Data Transfer (WDT) is het nu gemakkelijker dan ooit om op een display op de tractor informatie over configuratie en richtlijnen te ontvangen van het Operations Center, en om documentatiegegevens te uploaden (JDLink Connect-abonnement vereist).