Biografie

David C. Gilmore

David C. Gilmore

Senior Vice-President, Regio 4

David C. Gilmore is Senior Vice-President, van Regio 4, Divisie Wereldwijde Financiële diensten bij Deere & Company, een positie die hij sinds oktober 2014 bekleedt. He is verantwoordelijk voor de financiële groei en winstbaarheid van John Deere in Regio 4 en leidt de missie om de verkoop van apparatuur te verhogen, de klantrelaties te verdiepen en de distributiekanalen te versterken.

Gilmore begon in 1990 zijn loopbaan bij John Deere. Hij bouwde zijn verkoop- en marketingervaring geleidelijk op via functies met toenemende verantwoordelijkheid in de divisie Ag & Turf, met als hoogtepunt de positie van Directeur van het Platform Marketing – Globale Oogst.

He kwam in juni 2011 bij John Deere als Vice-President, Marketing – V.S. en Canada en werd in oktober 2013 benoemd tot Senior Vice-President, Verkoop en Marketing – Regio 4.

In 1989 behaalde Gilmore een Bachelor in Landbouweconomie aan de University of Illinois. Hij is lid van de Raad van Bestuur voor de Equipment Lease and Finance Association (ELFA), in de Raad van de Sponsoren van de organisatie National FFA en in de Leiderschapsraad van het Illowa Fellowship of Christian Athletes.

John Deere Financial is een van de grootste leveranciers van financiële diensten voor klanten in de landbouw en constructie en ondersteunt John Deere wereldwijd met meer dan 1,7 miljoen accounts en een beheerd portfolio wereldwijd van bijna $37 miljard. Naast het verstrekken van vorderingen en financiering van apparatuur om de verkoop van apparatuur van John Deere voor landbouw, constructie, bosbouw, tuinonderhoud en utiliteiten te vergemakkelijken, John Deere Financial biedt doorlopende op betaling gebaseerde oplossingen en financiering met inzet van gewassen. Vandaag heeft John Deere Financial wereldwijd ongeveer 2.200 werknemers en biedt hij in meer dan 50 landen financiële retailprogramma's.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.