Biografie

Mary K. W. Jones

Mary K. W. Jones

Senior Vice-President en
Juridische Adviseur

Deere & Company

Mary K. W. Jones is senior vice-president en juridisch adviseur bij de Deere & Company, een positie de zij sinds januari 2013 bekleedt. Jones is de juridische hoofdfunctionaris en heeft de verantwoordelijkheden van uitvoerend management voor de Juridische en Octrooi-afdelingen en het Centrum van Deere & Company voor globale, zakelijke gedragscode.

Jones kwam in 1997 als advocaat bij Deere & Company. Zij diende meer dan 10 jaar in de Globale juridische diensten in functies zoals Senior adviseur, assistent juridische adviseur en buitengewoon juridisch adviseur. In maart 2008 werd zij benoemd tot secretaris-generaal en buitengewoon juridisch adviseur. In oktober 2008 kwam Jones als directeur Regionale Human Resources en Gedeelde Diensten bij de Hoofdorganisatie voor Human Resources Voor haar huidige positie werd zij in maart 2010 benoemd tot vice-president Globale Human Resources.

Jones ontving haar bachelor van Truman State University. Zij werd Meester in de Rechten met hoge onderscheiding van de University of Iowa College of Law, waar zij lid was van de Editorial Board of the Iowa Law Review.

Jones is lid van de Orde van Advocaten van Illinois en Iowa. Zij is een lid en oud-voorzitter van de Corporate Law Departments Section Council van de Orde van Advocaten van de Staat van Illinois en een lid van het American Law Institute and Association of General Counsel. Jones dient ook in de Raad van Bestuur van de divisie March of Dimes Mississippi Valley, YMCA Camp Abe Lincoln in Blue Grass, Iowa, en Arrowhead Youth and Family Services in Coal Valley, Illinois.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.