Biografie

Bradley D. Morris

Bradley D. Morris

Vice-President Globale Werkverhoudingen

Deere & Company

Bradley D. Morris is vice-president van Globale Werkverhouding bij Deere & Company, een positie die hij sinds mei 2011 bekleedt.

Morris is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de strategie en tactieken voor zowel de onderhandelings- als administratieve procedures bij collectieve arbeidsovereenkomsten. Hij leidt de diverse initiatieven inzake werkverhoudingen en de Globale strategie inzake werkverhoudingen.

Morris kwam in 1975 bij John  Deere als een co-op student en voor dat hij in 2001 bij werkverhoudingen kwam, spendeerde hij zijn loopbaan in de productie. Voor zijn huidige positie was Morris directeur van Globale werkverhoudingen & Continu verbeteringen.

Morris studeerde in 1980 af aan de Purdue University met een B.S. in werktuigbouwkunde. Hij voltooide in 2002 het Executive MBA-programma aan de Purdue University.

Morris is lid van de Raad voor Arbeidsmanagement van de Quad-City Area, het U.S. Labor and Employee Relations Network en de Council on Labor Law Equality.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.