Biografie

Luann K. Rickert

Luann K. Rickert

Vice-President Interne Audit

Deere & Company

Luann K. Rickert is vice-president van Interne Audit, een positie die zij sinds juli 2011 bekleedt. Rickert is verantwoordelijk voor de wereldwijde functie van interne audit voor de Deere & Company.

Rickert kwam in 1979 als auditor bij het bedrijf. Gedurende de jaren beklede zij posities met toenemende verantwoordelijkheid op het vlak van financiën, systemen, activiteiten en fabrieksmanagement. Onlangs was zij algemeen directeur van besturingsstations voor de divisie Landbouw & Gras Wereldwijd in Bruchsal, Duitsland.

Rickert is afgestudeerd aan de Iowa State University met een graad in industriële administratie en boekhouding. Zij heeft een MBA van de University of Iowa met een concentratie in financiën.

Gedurende haar loopbaan was zij actief betrokken bij vrijwilligerswerk, deed zij mee in diverse raden en bij diverse liefdadigheidsinstellingen. Momenteel is zij bij de Raad van de Community Foundation of the Great River Bend en is zij lid van de Women's Leadership Council for United Way of the Quad Cities Area.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.