Biografie

Sherry M. Smith

Sherry M. Smith

Voormalige Executive Vice-President en Financieel Directeur bij
Supervalu Inc.
Gekozen voor de Raad van Bestuur van Deere & Company, 2011

Sherry M. Smith is de voormalige executive vice-president en financieel directeur bij Supervalu Inc., een bedrijf voor levensmiddelen t.w.v. $35 miljard, met het hoofdkantoor in Eden Prairie, Minnesota. Zij heeft 25 jaar ervaring in de levensmiddelenindustrie waarbij zij zich door diverse posities inzake financieel management werkte, inclusief Penningmeester, Corporate Controller en senior vice-president van financiën. Smith heeft een kritieke rol gespeeld in diverse strategische initiatieven van het bedrijf, inclusief overnames en bedrijfstransformaties.

Naast de Raad van Bestuur van de Deere & Company, dient Smith als lid van de Raad van Bestuur van Tuesday Morning Corp. en Realogy Group, Inc., evenals in de Raad van Bestuur voor de St. Cloud State University Foundation.

Smith is een gecertificeerde accountant. Zij heeft een Bachelor in Accountancy van St. Cloud State University.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.