Sherry M. Smith

Gekozen tot de raad van bestuur van Deere & Company, 2011
Voormalig uitvoerende vice-president en
financieel hoofdfunctionaris, Supervalu Inc.

Sherry Smith

Sherry M. Smith is de voormalige uitvoerende vice-president en financieel directeur bij Supervalu Inc., een bedrijf voor levensmiddelen t.w.v. $35 miljard, met het hoofdkantoor in Eden Prairie, Minnesota. Zij heeft 25 jaar ervaring in de levensmiddelenindustrie waarbij zij zich door diverse posities inzake financieel management werkte, inclusief Penningmeester, Corporate Controller en senior vice-president van financiën. Smith heeft een kritieke rol gespeeld in diverse strategische initiatieven van het bedrijf, inclusief overnames en bedrijfstransformaties.

Naast de directeur te zijn aan de raad van bestuur van de Deere & Company, dient Smith als lid van de raad van bestuur van Piper Jaffray Companies, Tuesday Morning Corp. en Realogy Group Inc.

Smith is een gecertificeerde accountant. Zij heeft een Bachelor in Accountancy van St. Cloud State University.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldwijde leider op het gebied van geavanceerde producten en diensten en is gericht op het succes van klanten die op allerlei manieren zijn verbonden met het land —bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en bebouwen van het land om te voldoen aan de dramatisch stijgende vraag naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur op mondiaal niveau. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.