/ / / John Deere Financial

John Deere Financial

Sinds de oprichting van het nieuwe John Deere verkoopkantoor in Horst per 1 april 2011 kunnen Nederlandse klanten gebruik maken van financieringsoplossingen van John Deere Financial, in samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions. Ondersteund via lokale John Deere dealers gaat BNP Paribas Leasing Solutions financiering van machines en lease-oplossingen aanbieden voor landbouw, tuinbouw en tuin en park.

Vanwege de grote professionaliteit en de intensiteit van de productie vereisen landbouw en tuinbouw in Nederland snelle en gemakkelijke toegang tot financieringsmiddelen voor investeringen in nieuwe machines en productiviteitsverhogende technieken, zoals satellietnavigatie.

Klanten gaan profiteren van een snelle en gemakkelijke toegang tot financiering via de John Deere dealer. John Deere Financial en BNP Paribas Leasing Solutions bieden een volledige reeks financieringsmogelijkheden van financiële lease en operationele lease waarbij indien gewenst de klant voor het verkrijgen van investeringsaftrek de economische eigendom heeft. Alle financieringsmogelijkheden kunnen passend worden afgestemd op de klant zijn specifieke kasstroom.

John Deere Financial is een van de grootste aanbieders van financieringsmogelijkheden voor de landbouw en de bouw in de VS, met een beheerde portefeuille van meer dan $ 25 miljard. Momenteel heeft John Deere Financial wereldwijd vestigingen in 20 landen met totaal ongeveer 1.900 medewerkers. In Europa is het aanwezig via John Deere Bank S.A. in Luxemburg.

BNP Paribas Leasing Solutions: veel meer dan financiering

BNP Paribas Leasing Solutions is de merknaam van de zakelijke activiteiten van BNP Paribas die zijn gespecialiseerd in lease- huuroplossingen voor professionele machines en onroerend goed, Ze worden direct aangeboden aan bedrijven en professionals of via partners – producenten, uitgevers en hun distributiekanalen (dealers en wederverkopers).


Met een beheerde portefeuille van meer dan €32,2 miljard en 3.600 medewerkers wereldwijd is BNP Paribas Leasing Solutions de Europese leider in machinelease en is momenteel de enige financiële instelling met een dergelijk breed aanbod, van eenvoudige leaseopties tot lange termijn huuroplossingen en IT kapitaalmanagementcontracten.

JOHN DEERE PARTS

Uw machine is actief in een veeleisende omgeving. Storingen vinden plaats. Waarom niet een beetje gemoedsrust verkrijgen door alleen originele John Deere onderdelen te gebruiken.