/ / / Bosbouwmachines

Bosbouwmachines

Een John Deere-rijder wint altijd.

Als we iets hebben geleerd van onze jarenlang ervaring op het gebied van bosbeheer en onderhoud van bomen en struiken, dan is het dit: in de bosbouw zijn machines nodig die voor specifieke doeleinden kunnen worden aangepast. Daarom beschikken wij over meerdere series machines, ieder met een ruim assortiment aan bijbehorende producten en verschillende opties waarmee de machines aan uw individuele behoeften kunnen worden aangepast.

Van de compacte John Deere 5-serie met 40 pk tot de trekker 8360R Premium met zijn indrukwekkende maximale vermogen van 409 pk. Van onze fantastische alleskunner uit de 5-serie tot de extra robuuste, bodembeschermende rupstrekker uit de 8R/9RT-serie. Bij ons kunt u gegarandeerd een machine krijgen die geheel aan uw behoeften is aangepast. Is uw belangstelling gewekt?

Lees dan verder!

5-serie trekkers: De kleintjes tussen de reuzen

5-serie trekkers: De kleintjes tussen de reuzen 5-serie trekkers: De kleintjes tussen de reuzen
Een geschikte oplossing die aan alle behoeften voldoet: onze trekkers uit de 5-serie scoren hoog op het gebied van bos- en tuinonderhoud: ze zijn kosteneffectief en multifunctioneel inzetbaar. Bovendien kunnen de machines met een uitgebreide reeks optionele accessoires worden uitgebreid, zodat ze het hele jaar door kunnen worden gebruikt.

5E: Klein, maar krachtig
We beginnen met de 5E 3-cilinder, uit het juiste hout gesneden voor struikonderhoud en transportwerkzaamheden in een bosachtige omgeving. Met zijn geringe breedte en kleine draaicirkel is hij ideaal voor gebruik in omgevingen met beperkte ruimte.

5E-serie trekkers

5G: veelzijdig en wendbaar
De veelzijdige, lichte G-modellen, met breedten van 2,0 m (5G), 1,25 - 1,50 m (5GF) en 1,00 - 1,30 m (5GV), leveren fantastische resultaten op plekken waar de ruimte beperkt is en bovendien de bodem moet worden beschermd. Terwijl andere trekkers vast op de grond staan, staat model 5GH tot 78 cm van de grond. Evenals andere modellen uit de 5-serie, beschikken de G-modellen over een 540/540E-aftakas.

5G-serie trekkers
5GF-serie trekkers
5GV-serie trekkers

6M trekker, waarbij de M staat voor Mobiliteit

6M trekker, waarbij de M staat voor Mobiliteit De 6M trekker, waarbij de M staat voor Mobiliteit
Compact en robuust met een korte wielbasis, gemakkelijk te manoeuvreren in parken en tuinen. Lange wielbasis voor een grotere rijstabiliteit op de weg en op hellingen. Onze 6M-serie trekkers kunnen met drie verschillende wielbasissen worden geleverd.

Behalve deze mogelijkheden, heeft de 6M-trekker nog veel meer te bieden, zoals optionele rupsbanden voor het mulchen van tuin- of bosafval.

De 6RE: De mobiele krachtpatser
In ruige omgevingen kan het gebeuren dat er een lasnaad scheurt of dat een metalen onderdeel van een opzetstuk afbreekt. Met de 6RE betekent dit niet het einde van de wereld. Deze „mobiele generator” produceert namelijk elektriciteit voor zowel elektrische accessoires als vaste onderdelen.

6M trekkers
6R-trekkers klein en middelgroot frame
6R-trekkers groot frame

7R: Extra veel mogelijkheden in één machine

7R – Extra veel mogelijkheden in één machine 7R: Extra veel mogelijkheden in één machine
Het maximale vermogen van 227 kW (308 pk) met Intelligent Power Management spreekt voor zich. Onze 7R-serie trekkers doen hun werk. Of het nu om een energieverslindende activiteit gaat, zoals het mulchen van hout met een houtmulcher, of een snel ritje met volledig beladen laadbak, met de AutoPowr-transmissie kunt u flexibel en brandstofzuinig werken bij willekeurige snelheid tussen de 0 en 50 km/h, zonder de koppeling ook maar een keer aan te hoeven raken. U hoeft alleen maar de gewenste snelheid te selecteren. De AutoPowr-transmissie zorgt ervoor dat deze snelheid constant blijft en past zich aan de verschillende belastingen van het voertuig aan.

8R/8RT: Trekkers van de hoogste klasse

8R/8RT: Trekkers van de hoogste klasse 8R/8RT: Trekkers van de hoogste klasse
De machines uit de 8R/8RT-serie vertegenwoordigen het hoogste niveau van de hoogste klasse John Deere-trekkers voor de bosbouw. Met nog meer vermogen en nog meer aansluitmogelijkheden.

Doordat de 8R/8RT-trekkers over Intelligent Power Management beschikken, ligt hun vermogen nog hoger (tot 301 kW/409 pk). De verhoogde efficiëntie is bijzonder handig voor zwaar transport op heuvelachtig terrein, bijvoorbeeld wanneer met een zware grijperklem heuvelopwaarts moet worden gereden. Voor zware bosonderhoudaccessoires, zoals houtversnipperaars en houtmulchers, is de 8R/8RT, met zijn uiterst efficiënte aftakas, ideaal.

John Deere-frontladers voor John Deere-trekkers

John Deere-frontladers voor John Deere-trekkers John Deere-frontladers voor John Deere-trekkers
Groen plus groen – deze combinatie, die in een kleurtheorievergelijking niet zou misstaan, vormt de basis van een van de succesformules van John Deere. Onze frontladers zo namelijk zo ontworpen dat deze naadloos op uw trekker passen. Alle basisfuncties, waaronder bijvoorbeeld de joystick, zijn in het ontwerp geïntegreerd. Dit garandeert een soepele werking van de apparatuur en een uitzonderlijk hoog gebruiksgemak. De frontladers van John Deere zijn extreem robuust. Daardoor kunt u optimaal gebruikmaken van het hydraulisch vermogen van uw machine.

U BENT MOGELIJK OOK GEÏNTERESSEERD IN....