/ / / Maaiapparatuur

Maaiapparatuur

Geheel aangepast aan uw behoeften.

Als we iets hebben geleerd van onze jarenlang ervaring op het gebied van tuinbeheer en onderhoud van parken en plantsoenen, dan is het dit: hoveniers hebben machines nodig die voor specifieke doeleinden kunnen worden aangepast. Daarom beschikken wij over meerdere series machines, ieder met een ruim assortiment aan bijbehorende producten en verschillende opties waarmee de machines aan uw individuele behoeften kunnen worden aangepast.

Van de compacte 5E met 55 pk tot de veelzijdige trekkers van de 6R-serie, bij ons vindt u gegarandeerd een geschikte machine die geheel aan uw behoeften kan worden aangepast. Is uw belangstelling gewekt?

Lees dan verder!

Toonaangevend op het gebied van onderhoud van parken en tuinen

Toonaangevend op het gebied van onderhoud van parken en tuinen Toonaangevend op het gebied van onderhoud van parken en tuinen
Een geschikte oplossing voor elke behoefte: onze trekkers uit de 5-serie zijn toonaangevend op het gebied van tuinbeheer en onderhoud van parken en plantsoenen. Vergeleken met gespecialiseerde machines, scoren deze multifunctionele trekkers hoog: ze zijn kosteneffectief en multifunctioneel inzetbaar. Ze beschikken bovendien over uitgebreide opties om ze geheel naar behoefte aan te kunnen passen, het hele jaar door.

De 5E-serie is niet breed en heeft een kleine draaicirkel. Daarom is een machine uit deze serie de ideale keus wanneer de werkruimte beperkt is.

Door de aanwezigheid van een bestuurdersplatform hebt u een optimaal zicht op de achterkant van de machine, inclusief eventueel gemonteerde accessoires. Via het bedieningspaneel kunt u de machines en de accessoires nauwkeurig bedienen. De aftakas achterop met koppeling is zeer geschikt voor maaiers en mulchers en andere accessoires waarvoor een hoog vermogen vereist is.

5E-serie trekkers


5G, 5GF en 5GV: Eenvoudig te manoeuvreren, veelzijdig, krachtig
De veelzijdige en lichte modellen van de 5G-serie scoren goed wanneer de werkruimte beperkt is. Dankzij de compacte afmetingen van de 5GF en 5GV zijn deze trekkers dé reinigingsspecialisten voor voetpaden en fietspaden, zowel in de winter als in de zomer. Dankzij het indrukkende schuifvermogen van deze trekkers kunnen relatief zware reinigings- en veegcombinaties worden gebruikt.

5G-serie trekkers
5GF-serie trekkers
5GV-serie trekkers

5M trekker met extra vermogen: Waar kracht en comfort elkaar ontmoeten

5M trekker met extra vermogen: Waar kracht en comfort elkaar ontmoeten 5M trekker met extra vermogen: Waar kracht en comfort elkaar ontmoeten
De 5M is een trekker met extra vermogen voor intensief gebruik het hele jaar door, bijvoorbeeld voor het maaien van grote oppervlakten. De ruime comfort-cabine, rondom voorzien van glas, zorgt niet alleen voor een prettige werkomgeving, maar biedt ook volledig zicht op de achterop gemonteerde accessoires.

Dankzij de hefcapaciteit van 36 kN kan de 5M zware accessoires met gemak dragen. Met het optionele elektronische hefbedieningspaneel kunt u snelle, soepele en accurate hefcorrecties uitvoeren.
 
Voor gespecialiseerd werk bij lage snelheden, zoals het mulchen van heuvelachtig terrein en geulen, bieden wij ook een kruipversnelling met 16 versnellingen voor de transmissie. Het resultaat is een perfecte afwerking.
 
5M-serie trekkers

6MC/6RC trekker: Alles wat grotere trekkers te bieden hebben. Behalve de omvang.

6M trekker, waarbij de M staat voor Mobiliteit Uw kunt de productiviteit van uw activiteiten alleen optimaliseren als u beschikt over de beste apparatuur en machines. Maar als u moet werken in nauwe ruimtes of op heuvelachtig terrein, zijn de grootste en sterkste trekkers simpleweg geen optie.

Trekkers uit de John Deere 6MC-serie en 6RC-serie bezitten de eigenschappen en mogelijkheden van grotere trekkers, maar in een compacter en wendbaarder formaat. Het bewijs dat je niet groot hoeft te zijn om grootse dingen te doen.

Voor hogere prestaties – zowel op de weg als op het land – en verbeterde hefmogelijkheden heeft de premium 6RC-serie de juiste trekkers. Deze hebben alle kwaliteiten van de 6MC-trekkers, maar kunnen worden besteld met krachtigere en meer geavanceerde systemen en apparatuur.

6MC/RC trekkers

6M trekker, waarbij de M staat voor Mobiliteit

6M trekker, waarbij de M staat voor Mobiliteit De 6M trekker, waarbij de M staat voor Mobiliteit
Compact en robuust met een korte wielbasis, gemakkelijk te manoeuvreren in parken en tuinen. Lange wielbasis voor een grotere rijstabiliteit op de weg en op hellingen. Onze 6M-serie trekkers kunnen met drie verschillende wielbasissen worden geleverd.
 
De 6M-trekker heeft nog veel meer mogelijkheden, zoals een optionele kruipversnelling voor optimale resultaten bij het mulchen van gras.

6M trekkers

Bent u R klaar voor? De nieuwe 6R-serie.

6M trekker, waarbij de M staat voor MobiliteitEén deel revolutie
Alle 6R-trekkers zijn van boven tot beneden doortrokken van de allerlaatste know-how: sensationele nieuwe DirectDrive-transmissie, ongeëvenaard zicht vanuit de cabine en een geïntegreerd technologieconcept.

De nieuwe uiterst geavanceerde PowerTech PVX-motor combineert GreenEfficiency-brandstofrendement met compromisloos vermogen. Dankzij de benadering met één brandstof kunt u de trekker gewoon bijvullen met diesel, zoals u altijd hebt gedaan, en weer aan het werk gaan.

6R-trekkers klein en middelgroot frame
6R-trekkers groot frame

U BENT MOGELIJK OOK GEÏNTERESSEERD IN....