/ / / Tractoren voor de wegenbouw

Tractoren voor de wegenbouw

Wanneer u net dat beetje extra nodig hebt: John Deere-kwaliteit tot 616 pk

Als we iets hebben geleerd van onze jarenlang ervaring in bouwsector en de wegenbouw, dan is het dit: in deze sector zijn machines nodig die voor specifieke doeleinden kunnen worden aangepast. Daarom beschikken wij over meerdere series machines, ieder met een ruim assortiment aan bijbehorende producten en verschillende opties om de machines aan uw individuele behoeften aan te kunnen passen.

Van onze perfecte alleskunners uit de 6R-serie tot de extra robuuste speciale schrapers van de 9R/9RT-serie, bij ons vindt u gegarandeerd een geschikte machine die geheel aan uw behoeften kan worden aangepast. Is uw belangstelling gewekt?

Lees dan verder!

6R trekker – De ideale alleskunner

6R trekker – De ideale alleskunner 6R trekker – De ideale alleskunner
Bent u op zoek naar een extreem veelzijdige, krachtige trekker, voorzien van een 3-punts hefsysteem en een aftakas, en die even geschikt is voor een snelle rit naar de volgende werkplek als voor zware schuifwerkzaamheden die op kruipsnelheid moeten worden uitgevoerd? Als dat zo is, is de 6R trekker de beste keuze voor u.

Een stevige basis voor uitmuntende prestaties
Met ongeëvenaard hydraulisch belastingsdetectiesysteem. Met de optionele hydraulische pomp van 63 cm³ kan de uitzonderlijke stroomsnelheid van 155 l/min. worden geleverd.

Werkzaamheden kunnen ook 's avonds plaatsvinden
Op bouwlocaties wordt niet alleen overdag gewerkt, en al helemaal niet wanneer er strakke deadlines moeten worden gehaald en het vroeger donker begint te worden. Om alles ook in het donker onder controle te kunnen houden, beschikken de 6R trekkers over een geavanceerd verlichtingssysteem om het volledige werkgebied te verlichten.

6R-trekkers klein en middelgroot frame
6R-trekkers groot frame

7R – Extra veel mogelijkheden in één machine

7R – Extra veel mogelijkheden in één machine 7R - Extra veel mogelijkheden in één machine
Het maximale vermogen van 227 kW (308 pk) met Intelligent Power Management spreekt voor zich. Onze 7R-serie trekkers doen hun werk.

Meer vermogen, meer flexibiliteit
. Het hoge vermogen van de 7R trekker is ook terug te zien in de hydraulische prestaties. Het hydraulische systeem met druk- en stromingcompensatie met pompopbrengst van 223 l/min. levert ruim vermogen voor zwaar belaste voertuigen, bijvoorbeeld heavy-duty aanhangers.

Meer rijcomfort, meer veiligheid
De hoge prestaties van de 7R werken ook door in het superieure rijcomfort. ActiveSeat-vering, hydraulische cabinevering of TLS-voorvering biedt u een optimaal rijcomfort, zowel op de werkplek als onderweg. In de comfort-cabine CommandView II beschikt u over indrukwekkend veel ruimte en optimaal zicht in alle richtingen.

Trekkers uit de 7R-serie

8R/8RT: Trekkers van de hoogste klasse

8R/8RT: Trekkers van de hoogste klasse 8R/8RT: Trekkers van de hoogste klasse
De machines uit de 8R/8RT-serie vertegenwoordigen het hoogste niveau van de hoogste klasse John Deere-trekkers voor de wegenbouw en grondbewerking.

Productiviteit naar een hoger niveau getild
Dankzij de hefinrichting achterop met hefcapaciteit van 12.124 kg en de verbeterde gewichtsverdeling, kunnen 8R/8RT-trekkers met de 3-punts hefinrichting nog zwaarder worden beladen.

Rupstrekkers met een hoge productiviteit
Hieronder valt extra brede 8RT. Het vermogen van de uitermate productieve trekkers van John Deere is duidelijk zichtbaar op ruwe en natte ondergronden, maar ook in gebieden met minder bodemdruk en goede tractie.

8R/8RT-trekkers

U BENT MOGELIJK OOK GEÏNTERESSEERD IN....