/ / / Kernwaarden

Kernwaarden

Deere & Company, in 1837 opgericht door smid en uitvinder John Deere, is uitgegroeid tot een van 's werelds meest bewonderde bedrijven. Dat is niet toevallig. John Deere wilde zijn bedrijf beslist opbouwen rondom kwaliteit, integriteit, betrokkenheid en innovatie. Die waarden leven en gedijen tot op de dag van vandaag. Ze bepalen de manier waarop we werken, de kwaliteit die we bieden en de ongeëvenaarde behandeling die u krijgt als klant, investeerder of medewerker.


Hoe we werken

Het is waarschijnlijk een understatement dat we elke dag eraan werken om de kernwaarden van onze oprichter hoog te houden. Want integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie zijn geen idealen waar we naartoe werken. We leven ernaar. We ademen ze. Deze waarden vormen de ware essentie van onze manier van werken en alle producten, services en mogelijkheden die wij u bieden, zijn ermee doorspekt.

 

Daarnaast begrijpt John Deere de waarde van diversiteit binnen het personeelsbestand, de dealerorganisatie en de leveranciers. We zetten ons volledig in om een open klimaat te creëren waarin diversiteit wordt begrepen en verwelkomd. Het is een toewijding die we delen met iedereen die een belang heeft in John Deere: van werknemers tot dealers tot leveranciers.

Waar we werken

Wereldwijd. Overal waar mensen op of met het land werken, vindt u John Deere.


Wat we bieden

Onze oprichter heeft vooral naam gemaakt met zijn werk aan de eerste commercieel geslaagde ploeg. En nu nog staan we waarschijnlijk allereerst bekend vanwege onze landbouw- en maaimachines van hoge kwaliteit. Wereldleider in landbouwwerktuigen, in feite. Maar we zijn ook wereldwijd toonaangevend als producent van bosbouwmachines. We spelen een belangrijke rol op het gebied van machines voor de bouw. En John Deere Financial is een van de grootste financieringsbedrijven voor machines. Niet gek voor een bedrijf dat is begonnen in een smederij.


Wat u kunt verwachten

U verwacht dat John Deere de hoogste ethiek erop nahoudt, zich strikt houdt aan regelgeving en er alles aan doet om eerlijkheid in openbaar beleid en handelen te promoten. Dan hebt u op alle vlakken gelijk.

 

En als u een relatie hebt met John Deere, als klant, werknemer, dealer, of leverancier, verwacht u dat Deere een open werkklimaat kent. Eentje dat diversiteit verwelkomt. En ook dan hebt u gelijk.