/ / / Ondernemingsstrategie

Ondernemingsstrategie

Voor mensen die land bebouwen en ervan oogsten. Voor mensen die land veranderen en verrijken. Voor mensen die op land bouwen. John Deere is toegewijd aan uw succes.

 

Deze toewijding strekt zich uit over de hele wereld uit en concentreert zich in zes regio's: de Verenigde Staten en Canada, Europa, Brazilië, Rusland, India en China. In deze regio's zal minste 75% van de toekomstige groei in de wereld zich voordoen. Vanwege ons verleden, onze passie en ons doel u te helpen winstgevender en productiever te worden, heeft John Deere een unieke positie om de leverancier bij uitstek te worden van uw uitrusting.

Onze bedrijfsactiviteiten

John Deere-lader in actie

De John Deere-portfolio van bedrijven is gevarieerd aan de kant en onderling verbonden aan de andere. Twee van onze bedrijfsactiviteiten – landbouw- en bouwmachines – verkeren in een uitstekende positie om te profiteren van mondiale groei.


Twee andere bedrijfsactiviteiten – gras- en bosbouwmachines – ondersteunen en bevorderen de mondiale ontwikkeling van verkoopkanalen. En onze ondersteunende bedrijfsactiviteiten – financiële dienstverlening, energiesystemen, onderdelenservice en de groep intelligente oplossingen – vormen een versterking en differentiatie van onze machineactiviteiten.

Onze doelstellingen

Medewerkers van een John Deere-dealer

Doordat we over de hele wereld partner bij uitstek zijn voor landbouw-, gras-, bosbouw- en bouwmachines, kunnen wij onze doelstellingen op het gebied van duurzame SVA (Shareholder Added Value) bereiken.


We werken onophoudelijk aan verbetering van onze producten en onze bedrijfsefficiëntie en daardoor liggen uitzonderlijke bedrijfsresultaten in het verschiet.


En door de doelstellingen van medewerkers, eenheden en divisies te koppelen aan de ondernemingsdoelstellingen van het John Deere-concern, zullen we de vruchten plukken van de kracht van afgestemd teamwork van hoge kwaliteit.


Meer informatie over onze strategie vindt u op onze pagina voor investeerders.

Wist u dat...?

John Deere - Strategie

John Deere ontwikkelt en levert sinds 1837 innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. Wij weten dat u niets minder verwacht. Want uw werk is meer dan uw beroep. Het is uw leven.

Ontdek meer over de geschiedenis van John Deere