/ / / Afdelingen

Afdelingen

57.000 mensen hebben al voor John Deere gekozen. Een keuze om te presteren. Een keuze om te leren. Een keuze om in team topprestaties te leveren. Een keuze om als schakel in het proces, als werknemer, als mens waardering te krijgen. Dit zijn medewerkers die vandaag wereldwijd de ontwikkeling, productie, verkoop en ondersteuning van kwaliteitsmachines en -diensten mee begeleiden. Zij begrijpen en kunnen zich vinden in onze kernwaarden: integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie. En hun bijdrage wordt erkend en beloond.

Accounting

Het financiële team hier bij John Deere is erg competent en krijgt daarvoor het nodige respect. Zij weten dat niet alles alleen om cijfers draait. Zij streven financiële integriteit na en zetten zich in om processen te optimaliseren en de business bij te staan. Bij John Deere zijn al heel wat mensen uit het accounting-team doorgestroomd naar hogere managementniveaus. Enkelen zijn zelfs tot op directieniveau geklommen.  En wij zoeken nog meer talent om ons op het gebied van corporate accounting, divisional accounting, operating unit accounting, corporate finance, corporate tax, business development en financial counseling te komen versterken.

Engineering

Innovatie en technologie is niet louter iets waar we over praten. Om onze koppositie te behouden, investeren wij elke dag meer dan twee miljoen dollar in onderzoek en ontwikkeling. Onze uitstekende resultaten van de afgelopen jaren zijn met andere woorden niet alleen een kwestie van geluk. Omdat innovatie en technologie zulke belangrijke factoren zijn bij John Deere, bieden we uitstekende carrièrekansen aan ons engineering teams. Onze teams zijn de beste op hun vakgebieden en ze weten dat je passie, ambitie en teamwork nodig hebt om grootse resultaten te behalen. De Engineering Services omvatten vakgebieden zoals Manufacturing Feasibility Projects, Manufacturing Operation Planning, Lean Manufacturing Principles en Facility Engineering.

Product Engineering

Je bent slim, hebt een passie voor technologie en zoekt uitdaging. Je ambieert een loopbaan waarbij je mechanische componenten en systemen, complexe elektronische besturingselementen, displays en sensoren kunt ontwerpen en testen, en motoren kunt ontwikkelen voor machines die uiterst moeilijke omstandigheden moeten aankunnen.

Manufacturing Engineering en Operations

Bij John Deere hebben we een uitstekend manufacturing-team. Zij weten als geen ander hoe ze complexe processen kunnen perfectioneren, om machines te ontwikkelen die inzake kwaliteit, snelheid en efficiëntie meer dan een lengte voorsprong nemen.

Quality Engineering

Overal ter wereld staan wij bekend voor onze uitstekende prestaties en ongeëvenaarde kwaliteit. In onze producten en processen doen wij er echt alles aan om voortdurend te verbeteren. En wij hebben een buitengewoon team van prima medewerkers die de traditie van kwaliteit bij John Deere helpen voortzetten.

Productie

Eersteklas producten. Gemaakt door eersteklas medewerkers. Dat is wat je zal vinden in elke John Deere-fabriek. Zoek je een baan als lasser, assemblagemonteur of magazijnmedewerker? John Deere biedt jou een fantastische kans om jouw vaardigheden te delen met één van 's werelds meest vooraanstaande bedrijven. Op onze werkvloer krijgen veiligheid, kwaliteit, productiviteit en ergonomie elke dag weer absolute voorrang. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar getalenteerde mensen die in hun werk willen uitblinken en die steeds de tevredenheid van onze klanten voor ogen houden.

Gezondheid en Veiligheid

John Deere verbindt zich ertoe, een gezonde en duurzame omgeving te creëren voor onze medewerkers én de gemeenschappen waar onze fabrieken zich bevinden wel bij varen. Milieu- en veiligheidsexperts krijgen bij ons dan ook alle kansen op het werk.

Marketing en Sales

Een bedrijf dat enkel het hoogste ambieert. Producten die de reputatie hebben, de beste te zijn in hun segment. Eersteklas dienstverlening en productondersteuning. Dit zijn de troeven waarmee de marketing professionals bij John Deere kunnen werken. Wij weten dat onze concurrentiepositie valt of staat bij innovatie en het talent van onze mensen. Professionals in marketing en sales met een passie voor onze producten en diensten vinden bij John Deere een ruime waaier aan mogelijkheden, als Marketing Representative, Business Development Manager, Marketing Manager, Sales Manager en Dealer Development Manager.

Product Support

Centraal in de marketingwerking bij John Deere staat het product support team. Leden van dit team bieden via de DTAC-hotline (Dealer Technical Assistance Center) technische ondersteuning aan John Deere-dealers. Het werk is uitdagend en dynamisch en geeft veel voldoening. Product support professionals krijgen te maken met alle geledingen van het bedrijf, waaronder engineering, service parts, productie, marketing, dealers en klanten. Mensen die op die manier alle facetten van onze werking leren kennen, kunnen zo andere domeinen ontdekken waar zij met hun loopbaan heen willen. Heb interesse in productondersteuning, dan kan je misschien wel als Field Service Representative, Factory Technical Support Specialist, Product/Customer Support Manager of Territory Customer Support Manager bij ons aan de slag.

Supply Management

Je zal deel uitmaken van een open, dynamisch team. Je krijgt de kans om baanbrekende praktijken toe te passen. En je krijgt een belangrijke rol in een getalenteerd team dat met zijn expertise in supply management het welslagen van onze onderneming mogelijk maakt. Bij John Deere kun je het waarmaken. Denk aan posities voor new product development, logistics, strategic sourcing, supplier development, supplier diversity en dealer parts management.