/ / / Professionals

Professionals

John Deere draait een gecombineerde omzet van ruim 36 miljard US dollar en heeft meer dan 59.000 werknemers in dienst. Daarmee is het een van 's werelds grootste producenten van machines voor landbouwgrond, golf-, tuin- en parkterreinen en voor de bouw- en bosbouwsector.

 

We weten dat ons succes direct voortspruit uit onze uiterst professionele en diverse personeelsleden, hun relatie met John Deere, haar producten en onze gelijklopende doelstellingen. De wereldbevolking zal volgens de voorspellingen in minder dan 40 jaar met ruim twee miljard stijgen. Bij John Deere werken wij aan het in de landbouw belangrijkste hightech project dat zich vandaag aandient – onze voedselvoorziening. Jij zou dit ook kunnen doen.

 

Waarom je loopbaan bij John Deere ontwikkelen?

  • Begin aan de top bij de marktleider
  • Ga voor een carrière bij een wereldwijde speler
  • Innovatieve producten in een sterke markt
  • Erg aantrekkelijk salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket
  • Mooi evenwicht tussen werk en privé
  • Een bedrijfscultuur die uitgaat van kernwaarden

 

Met onze creatieve technieken en innovatieve technologieën geven wij onze klanten een instrument in handen om efficiënt aan landbouw te doen. Door moderne technologieën te gebruiken en onze apparatuur te blijven vernieuwen leveren wij complexe en speciaal op maat gemaakte hightech producten af voor nauwkeurige landbouwmachines en materialen. Precisielandbouw is een toekomstgerichte technologie die men vandaag al overal ter wereld met succes inzet.

 

Als wereldwijd actieve onderneming vinden wij het belangrijk dat onze mensen de uitdagingen van een internationale werkomgeving benutten om zichzelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Door internationaliteit te omarmen, de vruchten van diversiteit te plukken, te bouwen op uitstekende kwaliteit, creativiteit en prestatiegericht teamwerk hebben wij hier bij John Deere in zijn geheel een sterk team kunnen samenstellen.