/ / / Starters

Starters

John Deere is internationaal sterk vertakt en is een trendsetter in zijn sector. Onze producten zijn niet alleen modern en uniek in ontwerp, maar bovendien is de vraag naar onze grensverleggende oplossingen ongeëvenaard op de markt. De aanhoudende groei van de wereldbevolking en de stijgende voedselconsumptie die daar het gevolg van is, zijn de redenen waarom John Deere kan blijven uitbreiden. Werk verzekerd dus, ongeacht in welk veld.

 

Waarom je loopbaan bij John Deere beginnen?

  • Innovatieve producten in een sterke markt
  • Mooi evenwicht tussen werk en privé
  • Intellectueel uitdagende opdrachten en zinvol werk
  • Projecten beheren
  • Aantrekkelijk salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werkzekerheid met een toekomstperspectief
  • Internationale carrièremogelijkheden
  • Een bedrijfscultuur die uitgaat van kernwaarden

 

Nieuwe collega's krijgen bij John Deere onmiddellijk een belangrijke rol in het team toegewezen. Voor ondersteuning kan je beroep doen op talrijke programma's die je in staat stellen om snel aan je nieuwe positie aan te passen. Afhankelijk van je functie op een bepaalde dienst wordt je individueel klaargestoomd volgens de specifieke vereisten van jouw afdeling. De leer- en ontwikkelingsmogelijkheden die wij onze mensen aanbieden, passen helemaal binnen onze bedrijfscultuur.

 

Aan de hand van eigentijdse programma's kunnen wij onze talentrijke werknemers echt helpen om hun professionele doelstellingen te bereiken. Onze carrièreplanning voor jonge medewerkers voorziet dan ook in een internationale werkervaring op een van onze buitenlandse afdelingen. De uitwisseling en het contact met internationale collega's dat daar tot stand komt, komt ons allemaal ten goede.

 

Wij staan voor een cultuur die divers, tolerant en begripvol is en wij trachten om personen en bedrijven die daarin passen daarbij te betrekken. Deze cultuur weerspiegelt onze wereldwijde markt, verruimt onze zakelijke mogelijkheden, doet de grootste talenten tot bij ons komen en optimaal teamwerk tot leven komen.

 

Klik hier voor meer redenen om voor John Deere te werken.