/ / / / Oogstverpakking

Oogstverpakking

Crop Packaging

Balennet

John Deere balennet met het Zebra System

balennet met het Zebra SystemMet het John Deere Zebra System werkt u efficiënter. De brede streep helpt u de rol met net op de goede manier op de balenpers te laden. Bij voedertijd geeft het ook aan in welke richting het net van de baal moet worden gewikkeld. 

XtraNet

De hele dag balen wikkelen voor minder.

Balennet van John Deere is als enige speciaal ontworpen voor uw John Deere-balenpers. Dankzij het Zebra System kan de balenpers eenvoudig worden geladen en eenvoudig worden afgerold wanneer het voedertijd is. Sterk, lang en breed, kortom: een bewezen succes.

XtraNet 4500

Zebra Net gaat nu nog verder voor goede resultaten.
  John Deere XtraNet 4500
 • Grotere efficiëntie – produceert 1,5 keer meer balen dan standaard netrollen van 3000 meter. Twee rollen XtraNet 4500 leveren voldoende net om de hele dag balen te vormen, ongeacht welk gewas u oogst.
 • Betere bescherming – dankzij de hoek-tot-hoek-technologie bedekt het net de volledige breedte van de baal, zodat uw gewas beter wordt beschermd. Uw balen zijn bestand tegen het weer en kunnen gemakkelijker worden opgeslagen en getransporteerd.
 • Sterkere netten – maximale prestaties, zelfs voor lastige gewassen
 • Goed rolgewicht – extra lengte zonder extra gewicht.
 • Gegarandeerde lengte – u krijgt gegarandeerd waar u voor betaalt
 • Lagere kosten per baal – een rol van XtraNet 4500 biedt u meer voordelen dan niet-originele alternatieven. Als u de kosten van net per te wikkelen baal berekent, zult u zien dat XtraNet van grote waarde is.

XtraNet 3600

Meer balen per rol dan standaard netwrap.
  John Deere XtraNet 3600
 • Betere bescherming – dankzij de hoek-tot-hoek-technologie bedekt het net de volledige breedte van de baal, zodat uw gewas beter wordt beschermd. Uw balen zijn bestand tegen het weer en kunnen gemakkelijker worden opgeslagen en getransporteerd.
 • Grotere efficiëntie – produceert 1,2 keer meer balen dan standaard netrollen van 3000 meter.
 • Sterkere netten – maximale prestaties, zelfs voor lastige gewassen.
 • Gegarandeerde lengte – u krijgt gegarandeerd waar u voor betaalt.
 • Lagere kosten per baal – een rol van XtraNet 3600 biedt u meer voordelen dan niet-originele alternatieven. Als u de kosten van net per te wikkelen baal berekent, zult u zien dat XtraNet van grote waarde is.

CoverEdge

Betere bescherming voor uw balen

CoverEdge-netwrap heeft unieke elastieken banden aan de zijkant, zodat het net over de hoek van de baal heen valt. Dit zorgt voor een betere bescherming van de baal en voorkomt dat er uitstaande buitenranden ontstaan. CoverEdge-netwrap is ontworpen voor balenpersen van John Deere en is uitsluitend verkrijgbaar bij uw John Deere-dealer.

CoverEdge 3800

Toonaangevende bescherming voor uw balen
  John Deere Coveredge 3800
 • Plastic handvaten voor middenstuk – De John Deere CoverEdge wordt nu geleverd met plastic handvaten aan het uiteinde van het middenstuk. Deze plastic handvaten maken balen verhandelbaar en maken de John Deere CoverEdge compatibel met alle balenpersen met een roldragersysteem.
 • Betere bescherming tegen het weer – doordat de hoeken van de baal bedekt zijn, hebben regen en nattigheid minder kans om de baal binnen te dringen.
 • Minder gewasverlies – de gladde randen houden het net strak om het oppervlak van de baal, waardoor minder gewasverlies optreedt en de balen gemakkelijker en netter kunnen worden opgeslagen.
 • Beter ingekuilde balen– met de unieke elastische banden trekt de CoverEdge het gewas naar binnen bij de buitenranden, waardoor er geen extra lucht blijft zitten bij het verpakken met folie.
 • Netter ogende balen – loonwerkers met balen, maak uw klanten blij met de perfecte balen, die gemakkelijker op te slaan en te vervoeren zijn!
 • Eenvoudigere hantering – CoverEdge houdt gewassen in de baal tijdens het transport, zodat de balen er netjes uit blijven zien.
 • Lage kosten per baal – een rol John Deere CoverEdge is duurder dan een rol standaard netwrap, maar u haalt er veel meer uit. Als u de kosten van net per te wikkelen baal berekent, zult u zien dat CoverEdge van grote waarde is.

Balennet

Productnaam Breedte Rollengte Rollen per pallet
John Deere Xtranet 3600m 123 cm 3,600 m 28
John Deere Xtranet 4500m 123 cm 4,500 m 28
John Deere CoverEdge 3800m 130 cm 3,800 m 28

Balentouw

XtraTwine

Grote kracht, eenvoudige invoer.

John Deere XtraTwineDe John Deere XtraTwine productreeks is geproduceerd volgens de hoogste specificaties en tolerantie, met 100% kleurloze polymeren en is geschikt voor alle touwsoorten. Van het lichtste tot het zwaarste soort, er is altijd een touw dat voldoet aan uw behoeften.

Een volledige reeks conventionele touwen voor kleine vierkante hooi- en strobalen wordt aangevuld met John Deere XtraTwine voor ronde balen. Hierbij hoort ook de John Deere XtraTwine+, een verbeterd touw met hogere specificaties dat meer kostenbesparende voordelen oplevert, vanwege verbeterde productietechnieken en ontwikkeling van grondstoffen.

 • Extra sterkte. John Deere XtraTwine is gemaakt van de beste grondstoffen. Dit garandeert de beste kwaliteit en prestaties voor probleemloos persen.
 • Eenvoudig invoersysteem. Alle John Deere XtraTwines worden voorzien van een middenspoel voor eenvoudige invoer om het risico te verkleinen dat gedraaid touw van het begin van de spoel wordt getrokken.
 • Kwaliteit gegarandeerd. John Deere XtraTwine is gemaakt in overeenstemming met een systeem voor kwaliteitsgarantie, om volledige uniformiteit en consistentie te garanderen.

Balentouw

Type balenpers Productnaam Lengte verpakking Kleur Inhoud verpakking Verpakkingen/pallet
HD-balenpers John Deere HD XtraTwine 1180 m Wit 1 spoel 80
Grote vierkante balenpers John Deere Big Spool XtraTwine 130 1260 m Roestbruin 1 spoel 80
Grote vierkante balenpers John Deere Big Bale XtraTwine 7200 2195 m  Roestbruin 2 spoelen 56

Wikkelfolie

XtraFilm wikkelfolie

Kleeft beter, beschermt beter. Nu langer.

John Deere XtraFilm garandeert maximale prestaties die worden ondersteund door een betrouwbaar team.

  John Deere XtraFilm
 • Grotere efficiëntie Gebruik de John Deere XtraFilm 750 mm x 1650 m en profiteer van 10% meer balen dan met de 750 mm x 1500 m.
 • Beter kleven John Deere XtraFilm plastic heeft superieure kleefeigenschappen. Dit zorgt voor een krachtige, luchtdichte afdichting van iedere baal, onder alle omstandigheden.
 • UV-bescherming Het XtraFilm-plastic van John Deere wordt beschermd met een sterke UV-vertrager om de verslechtering als gevolg van zonlicht te beperken.
 • Bestendigheid tegen doorboring en scheuren John Deere XtraFilm biedt de beste bescherming tegen doorboring van het folie. De exceptionele stevigheid maakt hem bestand tegen scheuren.
 • Meerlaags gecoëxtrudeerd folie John Deere XtraFilm-plastic is een meerlaags, gecoëxtrudeerd folie dat gemaakt is van 100% kleurloze polymeren, voor de beste stevigheid tijdens het wikkelen van balen.

Wikkelfolie

Productnaam Rolgrootte Kleur Rollen per pallet
XtraFilm 750 mm x 1,500 m Groen / Zwart 40
XtraFilm 750 mm x 1,650 m Zwart 40

Perfecte balen. Steeds weer.

Oogstverpakking

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor originele
oogstverpakkingsproducten van John Deere. Ze zijn getest voor
uw John Deere-balenpers en gemaakt om prestaties te leveren.

Onze oogstverpakkingsproducten zijn het perfecte resultaat van nauw teamwerk met wereldwijde koplopers op het gebied van baalproducten. De combinatie van hun kennis van de balenindustrie en de strenge verificatie- en valideringsprocessen van John Deere garanderen uitstekende prestaties op alle gebieden.

Snel laden. Eenvoudig in gebruik. En ontworpen voor een lange levensduur. Onze oogstverpakkingsproducten leveren superieure prestaties. Onze netwrap biedt bijvoorbeeld meer balen per rol, betere gewasbescherming voor balen die langer meegaan, evenals lage kosten per baal.

Voeg daar de back-up en ondersteuning door experts van uw John Deere dealer aan toe en uw partnerschap kan niet meer stuk.