/ / / / Balenpersriemen

Balenpersriemen

Zie het verschil

Onderdelen en service: Diamond Thread-balenpersriemen
  1. Eerste laag van nylon- en polyesterstof zorgt voor extra sterkte van het riemkarkas.
  2. Vier rubberen beschermingsmatten scheiden de afzonderlijke lagen van nylon- en polyesterstof
  3. Nylonstof in het midden loopt in de lengterichting om uitrekken onder zware belasting te voorkomen.
  4. Alle lagen zijn gevulcaniseerd door middel van een speciale procedure
  5. De vlakke binnenlaag glijdt soepel over rollen zonder warmteontwikkeling
Het voordeel van echt: Genuine Advantage
  • De 3-laags constructie uit nylon en polyester maakt de riemen stijf genoegd om opkrullen te voorkomen, maar flexibel genoeg om het gewas van de oprapertanden te verwijderen en dichte, uniforme balen te rollen.
  • Doordat de achterkant van rubber is in plaats van stof, wordt de juiste aandrijfspanning verkregen op de rollen van de balenpers zodat de schokbelastingen beter worden opgevangen.
  • Zelfreinigend, driestaps profielontwerp, waardoor het vuil eraf vliegt wanneer de riem over de rollen loopt, en het profiel pakt het gewas om slippen van de baal te voorkomen en kafvorming te verminderen.
  • Ingebouwde slijtage-indicator vertelt u wanneer het tijd is om de riem te vervangen voordat het fout gaat. Het profielontwerp kent drie afzonderlijke stappen en wanneer het tot de laatste stap versleten is, is het tijd om de riem te vervangen.

Koop riemen in bulk voor de meeste waar voor uw geld

Onderdelen voor balenpers: riem in bulk Riemen in bulk kopen is de goedkoopste manier om uw John Deere-rondebalenpers van nieuwe riemen te voorzien. Door de prijs per meter kunt u net zo veel of zo weinig kopen als u wilt. Het enige andere dat u nodig hebt is de plaatvormige riemveter om de riem samen te rijgen.

Ook interessant voor u...