/ / / / Onderhoud Nat Systeem

Onderhoud Nat Systeem

Onderdelen en service: Spuitdoppen

Doppen

Wij bieden een uitgebreid assortiment spuitdoppen in verschillende maten en monden, dat aansluit bij uw individuele behoeften en u de optimale spuitdop laat kiezen voor uw specifieke taak:

  • Polymeer spuitdoppen zijn een voordelige optie voor langdurig nauwkeurig spuiten
  • Roestvrijstalen spuitdoppen zijn perfect bij hoge mechanische belastingen
  • Keramische spuitdoppen zijn ideaal bij gebruik van zeer corrosieve chemicaliën en meststoffen.

 

Onderdelen en service: Kalibratiekan

Kalibratiekan

Deze kan maakt het kalibreren van uw spuitmachine eenvoudig. De kalibratiekan heeft een capaciteit van 2 liter en een schaal met een metrische verdeling. De kan is van spuitgegoten polypropyleen met een uitstekende weerstand tegen chemicaliën en duurzaamheid.

Onderdelen en service: Reinigingsborstel voor spuitdoppunt

Reinigingsborstel voor spuitdoppunt

Deze borstel is ideaal om uw spuitdoppen schoon te houden. Zijn zachte haren reinigen de spuitdop voorzichtig zonder de spuitopening te beschadigen. Een verplicht gereedschap in iedere werkplaats.

Onderdelen en service: Filters

Filters

Ons uitgebreide assortiment aan filters biedt een uitstekende bescherming van uw gehele natte systeem, voorkomt verstopte spuitdoppen en garandeert een uitstekend spuitbeeld en gewaspenetratie.

Onderdelen en service: Drukindicatie

Drukindicatie

Deze eenvoudig afleesbare, analoge, glycerine-gedempte drukmeter met zijn grote behuizing van 100 mm is handig geplaatst aan de voorkant van de spuitmachine. Hij heeft een nauwkeurige schaalverdeling in stapjes van 0,2 bar, onderverdeeld in vier gekleurde delen, naast een onderdrukaanduiding voor snel, eenvoudig en nauwkeurig aflezen. De gemiddelde afwijking van de doeldruk is slechts 0,05% bij 10 bar (ENTAM-test).

Onderdelen en service: Pomp en reparatiesets

Pomp en reparatiesets

Ondanks dat al onze spuitmachines zijn uitgerust met zelfopvoerende, hydraulisch ondersteunde zuigerdiafragmapompen, die bijzonder weinig onderhoud vergen, moeten de membranen regelmatig worden vervangen. Wij leveren reparatiesets met daarin alle onderdelen die u nodig hebt om uw spuitmachine probleemloos te laten werken met een hoge uitvoerdruk en opbrengst.

Membranen van diverse materialen zijn leverbaar:
  • BUNA - nitrilbutylrubber heeft een zeer goede mechanische flexibiliteit en een goede weerstand tegen olie en veelgebruikte spuitchemicaliën. Het is het meestgebruikte membraanmateriaal in Europa en wordt aanbevolen door John Deere.
  • DESMOPAN heeft een zeer goede weerstand tegen agressieve chemicaliën, maar is minder flexibel dan BUNA.
  • HPDS - "High Performance Diaphragm System" - Dit is een speciaal mengsel met de flexibiliteit van BUNA, maar met een betere weerstand tegen enkele van de meer agressieve chemicaliën.

Ook interessant voor u...