/ / / / Tractoronderhoud

Tractoronderhoud

Trekkeronderhoud

Trekkeronderhoud

U hebt gekozen voor John Deere omdat u alleen het beste wilt.  Als het om het onderhouden van uw machine gaat, is het dan ook niet meer dan logisch dat u alleen originele onderhoudsonderdelen en smeermiddelen gebruikt die zijn ontwikkeld en goedgekeurd door John Deere.

Filters

John Deere FiltersFilters vervullen een sleutelrol bij hoge prestaties. Omdat ze speciaal zijn ontworpen om in uw trekker te worden gebruikt, raden we met klem aan om alleen originele filters van John Deere te gebruiken. Olie-, brandstof- en luchtfilters zorgen ervoor dat er geen schadelijke deeltjes in de motor terechtkomen en beperken bovendien het brandstofverbruik. Vervuilde filters kunnen het brandstofgebruik met wel 5% per filter verhogen. Daarom is het belangrijk om uw filters te vervangen zodra ze aan het einde van hun effectieve levensduur zijn gekomen.

Meer informatie over filters

tractor filters

Vind de juiste filters voor uw trekker - filteroverzicht

Smeermiddelen, koelmiddel en vetten

Elk smeermiddel dat wij aanbieden is ontwikkeld door experts van John Deere en optimaal aangepast aan het werken onder zware omstandigheden. Onze producten verbeteren niet alleen de prestaties van uw trekker, ze beschermen deze ook tegen slijtage en verlengen de levensduur van uw investering. Ze helpen ook om de onderhoudskosten te beperken door de tussenpozen tussen service- en aftapbeurten te verlengen.

Lubricants

  1. Hydraulische en transmissie-olie
  2. Transmissie-olie
  3. Vetten
  4. Koelmiddel
  5. Motorolie

Lubricants, Coolants & Greases

Plus-50 II is een geavanceerde motorolie die is ontwikkeld om de intervallen voor het aftappen van olie te verlengen, de motor te sparen en voor betere prestaties en hogere bescherming van   dieselmotoren te zorgen, waaronder motoren met een lage uitstoot (Fase III B/ Fase IV).

Hy-Gard is een Universal Tractor Transmission Oil (UTTO). Hij is speciaal samengesteld ter bescherming van uw John Deere versnellingsbakken, natte koppelingen, natte remmen en hydraulische systemen. Hy-Gard is zowel tijdens als na de ontwikkeling uitgebreid getest, waardoor hij de minimumnorm JDM J20C ruimschoots haalt.

Cool-gard II is het ideale koelmiddel dat in zowel de zomer als de winter beschermt tegen corrosie en afzettingen. Het beschermt uw koelsysteem tot een serviceleven van zes jaar of 6000 uur!

Bescherm uw investering – bescherm uw investering met originele John Deere smeermiddelen.

Meer informatie over smeermiddelen, koelmiddel & smeren

Accu’s

John Deere. De enige echte. Batteries

We weten dat er veel van uw accu’s gevraagd wordt en dat ze goed moeten presteren onder moeilijke omstandigheden. Daarom zijn John Deere accu’s gebouwd volgens zeer strenge normen en zijn ze grondig getest om te voldoen aan onze veeleisende specificaties, die zijn gebaseerd op de machinevereisten.

StrongBox accu's – uitstekende technologie 
voldoet aan de vereisten voor speciale toepassingen.

StrongBox accu’s zijn ideaal wanneer u kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid nodig heeft, vooral wanneer u wordt geconfronteerd met extreme off-road-omstandigheden. Ze zijn gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit en geavanceerde technologie voor zware toepassingen, waardoor ze aantoonbaar betere prestaties leveren.

strongbox batterie

Onze accu's

  • Voldoen aan de eisen en kwaliteitsnormen van John Deere
  • Superieur startgedrag, ook in extreme omstandigheden
  • Buitengewone trilweerstand
  • Hoge duurzaamheid wat betreft laden en ontladen, zelfs als de motor wordt uitgeschakeld
  • Verbeterde energielevering

Meer informatie over accu's

Lak en chemicaliën

chemicals

Uiterlijk is niet alles – maar hoe beter u voor uw John Deere machine zorgt, hoe beter deze haar waarde zal behouden. Van doekjes en reinigingssprays tot sterke oplosmiddelen en verf – wij leveren een compleet scala aan producten die ervoor zorgen dat uw John Deere er als nieuw blijft uitzien en als nieuw blijft werken.

Zelfs onze verf werkt hard

paint chemicals

Zit u eraan te denken om uw John Deere een likje verf te geven of helemaal over te schilderen? Niemand maakt groen en geel zoals wij – want alleen verf van John Deere wordt gemaakt volgens de originele formule die we in de fabriek gebruiken. Vraag naar originele verf van John Deere om de kleuren perfect overeen te laten komen.
De rest is gewoon groen. Of geel.

Meer informatie over lakken en chemicaliën

Omdat het hierbij gaat om algemene informatie, foto's en beschrijvingen, is het mogelijk dat sommige afbeeldingen productopties en accessoires bevatten die niet in alle regio's beschikbaar zijn. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.