/ / / Accu's

Accu's

Accu’s – kracht voor prestaties

John Deere BatteriesOf u nu kiest voor onze Performance accu’s in standaarduitvoering of onze zwaar uitgevoerde StrongBox lijn, we bieden een accu voor elke behoefte. En Hoewel onze accu’s het merk John Deere dragen, zijn ze geschikt voor bijna elk merk voertuig of machine.

Uw John Deere-dealer heeft een volledige reeks accu’s van hoge kwaliteit die volledig zijn opgeladen en klaar om te gebruiken. Waarom zou u genoegen nemen met minder?

Ontworpen voor een lange levensduur
Zoals alles in een John Deere, is uw accu gebouwd voor jarenlange betrouwbaarheid. Neem dus geen risico's als u de accu moet vervangen. Kies voor de originele en de beste accu en geniet van de bewezen prestaties die u altijd al had.
Onze accubelofte:
 • Superieure startprestaties zelfs onder extreme werkomstandigheden
 • Goed bestand tegen trillingen: langere levensduur dan de concurrentie bij de SAE J930 trilling test door een onafhankelijk laboratorium.
 • Hoge ladings- en ontladingsduurzaamheid, zelfs als de motor uitgeschakeld is
 • Verbeterde overdracht van energie

Vertrouw op de kwaliteit van John Deere-accu's voor:
 • Boerderijen en agrarische bedrijven
 • zware commerciële en industriële
 • boten, terreinwagens, motoren en golfkarretjes
 • lichte technische hulpwagens, pick-ups, busjes en auto's


Strongbox

John Deere StrongBox-accu’s

John Deere Strongbox BatteriesJohn Deere StrongBox-accu’s worden geleverd in twee hoofdklassen, passend bij uw spanningssysteem en bedrijfsvereisten. Alle klassen leveren superieure op- en ontlaadprestaties en hebben standaard reservecapaciteit ingebouwd. Alle John Deere StrongBox-accu's zijn gebouwd om de veeleisende specificaties van John Deere aan te kunnen door de beste materialen en geavanceerde technologie te gebruiken. Hierdoor is geen enkel ander merk zo goed in de constructie van hoge kwaliteit en de door de computer ontworpen interne en externe onderdelen.

StrongBox

John Deere StrongBox BatteryStrongBox-accu's
StrongBox-accu's van John Deere vormen de ruggengraat voor onze accu-serie— en zijn gebouwd om de veeleisende specificaties van John Deere aan te kunnen door de beste materialen en geavanceerde technologie te gebruiken.

Kenmerken van het kwaliteitsontwerp:
 1. Droog geladen in de fabriek voor initiële opslag.
 2. De door de wand bevestigde, gelaste stekkers tussen cellen zijn 12 procent groter dan de stekkers van andere merken. Daardoor weerstaan ze zware trillingen, garanderen ze snelle starts en bieden ze het vermogen dat u nodig heeft in zeer koude omstandigheden.
 3. Het super ontwerp met radiaal raster en binnenboord nok  zorgt ervoor dat de elektriciteit efficiënter stroomt en levert een hogere startstroom, sneller laden en corrosiebestendigheid.
 4. De extra zware platen garanderen meer reservevermogen op zeer koude dagen.
 5. Micro poreuze plastic omhulselscheidingswanden voorkomen kortsluiting door te verhinderen dat positief materiaal de negatieve plaat raakt. Bovendien voorkomen ze corrosie en verkeerde uitlijning van scheidingswanden, waardoor kortsluiting kan ontstaan.
 6. De in epoxy verankerde platen resulteren erin dat StrongBox-accu's sterker zijn dan accu's met heet gesmolten verankeringsplaten. Ook wordt het aantal trillingen, en daarmee de hoofdoorzaak van storingen in commerciële accu's, verminderd.Toepassingen
Lichte en zware apparaten van alle merken die gebruikt worden op boerderijen, agrarische bedrijven en bouwplaatsen, vooral nuts-, gazon- en tuinapparatuur, elektrische voertuigen, sportvoertuigen en terreinwagens.

StrongBox ST

John Deere StrongBox ST BatteryStrongBox ST-accu's
StrongBox ST-accu's bieden niet alleen dezelfde superieure eigenschappen als de gewone John Deere StrongBox-accu's, maar zijn ook voorzien van een raster van een zilverlegering. Dit raster is ontwikkeld om de levensduur van de accu in zeer hete bedrijfsomgevingen te verlengen.

Kenmerken van het kwaliteitsontwerp:
 • De zilverlegering weerstaat corrosie en biedt een langere levensduur in zeer hete omstandigheden.
 • Het efficiënte radiale patroon maakt snellere starts onder hoogspanning mogelijk.
 • De rails die het volledige frame beslaan, verhogen de duurzaamheid en bieden een langere levensduur.
 • Dankzij het gegoten raster met extra grote diameter van de interne rasterkabels, wordt de corrosieweerstand verbeterd en neemt de duurzaamheid toe.
 • De kleine openingen in het raster verbeteren het tegenhouden van actieve materialen.
 • Dankzij de grote breedte en hoogte van de openingen nemen de duurzaamheid en levensduur extra toe.
 • Onderhoudsvrij — tijdens de gewone levensduur hoeft u geen water toe te voegen.


Toepassingen
Lichte en zware apparaten van alle merken die gebruikt worden op boerderijen, agrarische bedrijven en bouwplaatsen, vooral nuts-, gazon- en tuinapparatuur, elektrische voertuigen, sportvoertuigen en terreinwagens.

StrongBox Wet

John Deere StrongBox Wet BatteriesStrongBox Wet-accu's
De John Deere StrongBox Wet-accu's voldoen, net als alle andere StrongBox-accu's, aan de kwaliteitsstandaarden van John Deere. De accu's zijn ontworpen om aan de eisen van de apparatuur van John Deere te voldoen

Kenmerken van het kwaliteitsontwerp:
 • Volledig geactiveerd, gereed voor verkoop
 • Betere cyclusstabiliteit
 • Zeer laag waterverbruik
 • Zeer lage zelfontlading
 • Legering: PbCaSn (lood/calcium/tin)

Toepassingen
Lichte en zware apparaten van alle merken die gebruikt worden op boerderijen, agrarische bedrijven en bouwplaatsen, vooral nuts-, gazon- en tuinapparatuur, elektrische voertuigen, sportvoertuigen en terreinwagens. StrongBox Wett-accu's zijn voorzien van een rastertechnologie die duidelijke verbeteringen ten aanzien van de levensduur en veiligheid en het startvermogen van de accu toont

toont voordelen van de technologie:
 • Geoptimaliseerde trilvastheid
 • Verbeterde energie-overdracht
John Deere StrongBox Power Frame
1– De technologie zelf
Het stabiele en volledige raster minimaliseert uitbreiding van het raster en voorkomt
kortsluitingen.

Voordeel: Duidelijke toename van de levensduur.


2 – Het rasterontwerp

Het raster is ontwikkeld met als uitgangspunt maximale energiedoorstroming. Daardoor biedt het raster snellere acceptatie van oplaadcycli én optimale geleiding. Het ontwerp garandeert meer lood op plaatsen waar de elektrische stroom het grootst is.

Voordeel: Consistent hoog startvermogen3 – De rasterstructuur

Bij de productie van het raster werd gebruik gemaakt van een continu en zeer nauwkeurig ponsproces. Daardoor wordt een robuuste structuur en uitmuntende hechting van de actieve massapasta gegarandeerd.

Voordeel: Hoge kwaliteit, stabiele rasterstructuur, consistent hoog startvermogen en minimale corrosie

StrongBox MowPro

John Deere StrongBox MowPro BatteryStrongBox MowPro-accu's
Voor gazon- en tuinapparatuur van alle merken.

StrongBox MowPro is een andere winnaar in onze lijn met hoogwaardige accu's voor veeleisende toepassingen. De accu werd speciaal ontwikkeld om betrouwbare startprestaties in gazon- en tuinapparatuur te bieden.

De accu biedt dezelfde stevige kenmerken en voordelen als reguliere StrongBox-accu's verankerde platen, 25 procent grotere celverbindingen, superradiale rasters, extra zware platen en meer.

Prestaties

Prestatieaccu’s

John Deere Performance BatteryEen voordelig alternatief voor de premiumserie StongBox-accu's. Gebouwd om te voldoen aan de specificaties van de branche of deze te overstijgen; ideaal voor toepassingen waarvoor geen exclusieve technologie en ontwerp van de eerste uitrusting van een StrongBox-accu vereist is.

Kenmerken van het kwaliteitsontwerp:

 • Omhulsel en deksel van polypropyleen met hoge weerstand
 • Versterkte verbindingen beschermen tegen trillingen.
 • Enveloppevormige afscheiders voorkomen kortsluitingen en corrosie.
 • Betrouwbare prestaties
 • Goed starten in alle seizoenen
 • Optimale energie-opslag, lange weerstand

Toepassingen

Agrarisch, commercieel, auto's, lichte vrachtwagens, sportvoertuigen, gazon- en tuinapparatuur, golfkarretjes, elektrische voertuigen en boten.

Accessoires

Accu-accessoires
Het brede scala van John Deere accu-accessoires omvat:

 • accuklemmen
 • connectoren
 • accu-aansluitingen
 • ogen
 • aardband
 • lastschakelaars accu:
  ideaal voor het eenvoudig en voordelig blokkeren van dure uitrusting…alles wat u nodig heeft.John Deere Battery AccessoriesStartkabel accu:
van 400A tot 600A voor zware toepassingen

John Deere Maintenance ChargerOplader voor accu-onderhoud:
Een selectie van volledig automatische opladers voor onderhoud om uw accu te onderhoud en de levensduur ervan te verlengen, waaronder:

-opladers voor onderhoud voor modellen variërend van 0,8 A tot 90 A

-indicator voor de toestand van de accu


John Deere is uw "one-stop-shop" voor accu's en accessoires. Klik hier voor meer informatie en om de complete accessoirecatalogus te bekijken.

Klik hier voor meer informatie