ACHTERGEMONTEERDE HULPSTUKKEN

Bunkerharken, veld, achtergemonteerde hulpstukken

Afwerking op een hoog niveau

Het leggen van de laatste hand aan een bunker van een golfbaan, een sportveld of een constructieproject voor een nieuwe baan, vereist zowel een vaardige hand als een uitstekende manoeuvreerbaarheid. De onderstaande hulpstukken helpen u bij het afleveren van de perfecte finishing touch.

Bunkerharken, veld, hulpstukken, golfbaan, gekartelde messen

Gekartelde messen

De achterharken leveren een uitstekende dekking en zijn eenvoudig los te maken van de hefinrichting voor het verwisselen van werktuigen. Ze beschikken ook over een zweeffunctie, zodat ze de bodemcontour goed kunnen volgen en een prachtig verzorgde afwerking achterlaten. De 1200 A wordt standaard geleverd met motorbediende hefinrichting: u hoeft alleen maar een schakelaar om te zetten om de hark of een ander werktuig aan de achterzijde te heffen of neer te laten.

Bunkerharken, veld, hulpstukken, golfbaan, veldegalisator

Veldegalisator

De 1200 A zorgt al sinds lange tijd voor volle tevredenheid bij beheerders van golfbanen en sportvelden. Met een vergelijkbare, in de praktijk bewezen aandrijflijn als bij onze popularie Gator T-serie en met een motor die op een comfortabel toerental van 3.100 tpm draait, is de reden hiervoor gemakkelijk in te zien. Hierdoor, en door de solide uitlaatdemper en de motorkapuitvoering, wordt het lawaai van de machine aanzienlijk verminderd, waarbij de machine voor een indrukwekkende afwerking zorgt.

Bunkerharken, veld, hulpstukken, golfbaan, spiker

Spiker

Voor gevallen waarbij gekartelde messen onvoldoende zijn, kan de spiker uitkomst brengen als een nog krachtigere hark met tanden. Ongeacht wat u nodig hebt, in ons assortiment met hulpstukken en accessoires kunt u het vinden.

Meer opties, meer mogelijkheden

De 1200 bunker- en veldhark biedt meer flexibiliteit voor vele taken op de golfbaan, zodat uw werk gemakkelijker wordt bij een gelijkblijvende professionele afwerking. Deze is tevens volledig compatibel met de bestaande John Deere hulpstukken, inclusief de twee onderstaande.

Bunkerharken, veld, hulpstukken, golfbaan, veerhark

Veerhark

Voor een professionele afwerking van toernooikwaliteit kan de bunkerhark eenvoudig worden uitgerust met een veerhark (momenteel niet leverbaar bij John Deere).

Bunkerharken, veld, hulpstukken, golfbaan, veldegalisatiemat

Veldegalisatiemat

Breidt de veldegalisator uit door een mat te bevestigen met slechts twee haken. Rol de mat op en plaats het bovenop de veldegalisator voor gemakkelijk transport (momenteel niet leverbaar bij John Deere).

 

Gerelateerde onderwerpen