ONDERMESSEN

Golf- en sportvelden, hulpstukken, ondermessen, bestuurder

Geharde insteek-ondermessen

Deze John Deere ondermessen zijn gemaakt van gehard staal, en zijn daardoor scherper, snijden exacter en hebben een langere levensduur dan conventionele ondermessen. Monteurs hoeven bij deze ondermessen minder tijd te besteden aan ontbramen, slijpen en wisselen, zodat de onderhouds- en arbeidskosten omlaag gaan.

Golf- en sportvelden, hulpstukken, ondermessen, fairway-ondermes

Fairway-ondermes*

voor fairway-, tee- en approach-toepassingen.

Golf- en sportvelden, hulpstukken, ondermessen, greens-ondermes

Greens-ondermes*

dat op de werkbank zo laag als 3 mm (0,125 in.) kan worden ingesteld. Dit mes is de standaard geometriepositie voor de punt van het ondermes naar het midden van de maaikooi.

Golf- en sportvelden, hulpstukken, ondermessen, greens-ondermes voor toernooien

Greens-ondermes voor toernooien*

dat op de werkbank zo laag als 2,5 mm (0,100 in.) kan worden ingesteld. Dit mes is standaard op de maai-eenheden Quick-Adjust 5 (QA5) en is de standaard geometriepositie voor de punt van het ondermes naar het midden van de maaikooi.

Golf- en sportvelden, hulpstukken, ondermessen, veld, golfbaan, greens-ondermes van gehard gereedsschapsstaal voor toernooien met extreem laag gras

Greens-ondermes voor toernooien met extreem laag gras*

dat op de werkbank zo laag als 2 mm (0,078 in.) kan worden ingesteld. Dit mes verkleint de afstand van de punt van het ondermes naar het midden van de maaikooi vanaf de positie voor extreem laag maaien (minst agressief).

Golf- en sportvelden, hulpstukken, ondermessen, bestuurder, greens-ondermes van gehard gereedsschapsstaal voor toernooien met extreem laag gras

Greens-ondermes van gehard gereedsschapsstaal voor toernooien met extreem laag gras*

dat zo laag als 2 mm (0,078 in.) kan worden ingesteld. Dit mes verhoogt de levensduur ten opzichte van reguliere messen voor extreem laag maaien en verkleint de afstand van de punt van het ondermes naar het midden van de maaikooi vanaf de positie voor extreem laag maaien (minst agressief).

 

Gerelateerde onderwerpen

 

* Voor informatie over compatibiliteit en gedetailleerde specificaties verzoeken wij u om contact op te nemen met uw lokale John Deere dealer.