Expert Check 7+

Expert Check

Lang leve uw John Deere. Boek uw Expert Check!

Deze inspectiedienst past perfect bij u als uw John Deere-tractor ouder dan 7 jaar is. Expert Check 7+ maakt een gedetailleerd verslag op waarin de conditie van uw tractor wordt beschreven. U krijgt specifieke aanbevelingen om mogelijke problemen op te lossen en herstellingen te doen met originele, gereviseerde of alternatieve onderdelen van John Deere. Zo houdt u het prestatieniveau van uw tractor hoog en de bedrijfskosten laag.

Vind een dealer

 • Productiviteit

  Productiviteit

 • Lagere operationele kosten

  Lagere operationele kosten

 • Optimale veiligheid

  Optimale veiligheid

 • Meer comfort

  Meer comfort

 • Maaidorsers

  Leverde uw maaidorser nu al enkele jaren betrouwbare prestaties? Zorg ervoor dat dit zo blijft in de volgende seizoenen en maak van de Expert Check 7+ de hoeksteen van uw jaarlijks onderhoud.

  Maaidorsers
 • Veldhakselaars

  Elk hakselseizoen vraagt veel van uw veldhakselaar. Maar hij houdt het vol voor u. Geef uw veldhakselaar een Expert Check 7+ en kijk uit naar feilloze prestaties in uw volgende seizoen.

  Veldhakselaars
 • Balenpersen

  Uw balenpers is er door dik en dun geweest voor u in vele seizoenen.Voeg nog wat sterke jaren toe aan zijn prestaties en doe elk jaar een Expert Check 7+.

 • Veldspuiten

  Uw veldspuit in een complexe machine. De Expert Check 7+ zorgt ervoor dat uw veldspuit goed blijft werken zodat zelfs een ouder model voldoet aan de nationale regelgeving zoals NSTS, SKL en JKI.

  Veldspuiten
all-in pakketten

Alles wat u nodig hebt, voor één prijs

U bespaart geld met de all-inclusive tarieven van onze alles-in-één-pakketten. Wanneer u de resultaten van de Expert Check ontvangt, beslist u welke werkzaamheden we moeten uitvoeren – voor één vaste prijs inclusief alle onderdelen en arbeid.

Gecertificeerde kwaliteit

Gecertificeerde kwaliteit

Alternatieven van John Deere zijn de beste keuze voor uw onderdelen voor machines die niet de ervaring hebben van het gebruik tegen hoge intensiteit van uw hoofduitristing. Deze scherp geprijsde onderdelen ondergaan ook een certificatieproces van John Deere dat ervoor zorgt dat ze altijd beter passen dan onderdelen van andere fabrikanten.

Registratie voor Digital News Service

Meer dan een nieuwsbrief - Registratie voor Digital News Service

Registreer voor onze digitale nieuwsbrief om op de laatste stand te blijven wat betreft nieuwe blog-bijdragen, nieuws, speciale activiteiten en exclusieve aanbiedingen!

Meld u aan!

Gerelateerde onderwerpen

6M-ec

Expert Check

Is uw machine jonger dan zeven jaar? Vind hier uw Expert Check.

click-and-collect

Click & collect

Nog nooit was onderdelen bestellen zo eenvoudig! Alle onderdelen die u nodig hebt, met één enkele muisklik.