GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN

Integrated Solutions

Oplossingen voor klanten. Carrièremogelijkheden bij John Deere dealers.

John Deere verbindt naadloos machines, slimme technologie en gegevens om oplossingen te bieden voor de activiteiten in het veld van klanten. Wanneer u bij een John Deere dealer werkt in de voortdurend evoluerende wereld van geïntegreerde oplossingen, zult u klanten ondersteunen bij het efficiënter gebruiken van machines en technologieën op basis van gegevens en inzichten om een hogere productiviteit en ecologische duurzaamheid te bereiken.

Zoek een John Deere dealer in uw buurt en ontdek de huidige mogelijkheden:

 • Wij luisteren

  Wij begrijpen klantbehoeften om oplossingen op maat te leveren.

  Wij luisteren
 • Wij zijn praktijkgericht

  Wij zijn klaar om onze klanten te helpen de voordelen van innovatieve technologieën volledig te benutten.

  Wij zijn praktijkgericht
 • Wij zijn opgeleide deskundigen

  Het voortdurend uitbreiden van onze kennis en expertise is essentieel voor het bieden van oplossingen voor de productiesystemen van klanten.

  Wij zijn opgeleide deskundigen

Typische banen in de afdeling Geïntegreerde oplossingen

Manager geïntegreerde oplossingen


In deze functie leidt u de ontwikkeling en implementatie van geïntegreerde oplossingen voor de hele organisatie, met inbegrip van FarmSight Services. U zult nauw samenwerken met andere afdelingen en externe bronnen.

Specialist ondersteuning geïntegreerde oplossingen


U ondersteunt en bevordert de FarmSight Services van de dealer door praktijkgerichte expertise en opleiding van medewerkers te bieden, en door de uitvoering van oplossingen te ondersteunen.

Consultant geïntegreerde oplossingen - Precisielandbouw


U biedt expertise voor de verkoop, levering en ondersteuning van producten en diensten op het vlak van precisielandbouw. In deze functie creëert u toegevoegde waarde voor de dealer en klanten door de deskundige te zijn op het vlak van oplossingen voor precisielandbouw.

De banen en functiebeschrijvingen die op deze website worden vermeld zijn slechts voorbeelden - daadwerkelijke banen beschikbaar bij dealers kunnen verschillen. Alle gesprekken over werkgelegenheidskwesties bij dealers blijven strikt tussen de sollicitant en de dealer, dit geldt ook voor latere sollicitaties en sollicitatiegesprekken.