2700 E-Cut™ HybridTriplex zitmaaiers

  • Benzinemotor: 14,2 kW (19 hp) bij 3.600 tpm
  • Electrische maaikooimotoren
  • Maaibreedte 62” (157,5 cm)
  • Instelling van tegenmes-maaikooi

De volgende generatie Triplex-maaiers

De 2700 E-Cut™ Hybrid met benzinemotor blinkt uit op elk gebied, van het TechControl-display tot het contourvolgen en de grasvangers. Met TechControl krijgt u een foutloze consistentie, die onafhankelijk is van de bestuurder. U hoeft alleen de instellingen in te voeren die de opdrachtgever wenst, daarna levert iedereen dezelfde prestaties!

Hoogtepunten

TechControl-display

TechControl-display

Beheer uw maaikwaliteit door het instellen van bochtsnelheid, clean-up-snelheid, daalsnelheden, snijfrequentie en nog veel meer. Voor bestuurdersonafhankelijke kwaliteitsprestaties, keer op keer weer.

Bedieningscomfort

Bedieningscomfort

Bestuurders die zich prettig voelen en alles kunnen zien wat ze doen, presteren beter en leveren het precisiewerk waardoor uw golfbanen er op hun best uitzien.

Superieure contourvolging

Superieure contourvolging

Voor het bewerken van elk glooiend terrein en elke perceelomtrek: het hefsysteem met drie assen en met onafhankelijke hef- cilinders biedt een besturing van 18° van de maaiunit en 42° contourvolging.

U bent sneller

U bent sneller

Bespaar tijd: Dankzij hogere transportsnelheden, gecombineerd met het eenvoudig toegankelijk montagesysteem voor de grasvangers dat op zijn plaats blijft tijdens transport, kunt u uw taken in de kortst mogelijke tijd voltooien.

Eco-modus

Eco-modus

Bespaar tot maximaal 30% brandstof in vergelijking met max toerentalmodus en verlaag het geluid aanzienlijk omdat het vermogen exact wordt afgestemd op de taak.

Zoek uw John Deere dealer

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Zoek uw John Deere dealer