2750 E-CUT™Triplex zitmaaiers

  • Vloeistofgekoelde driecilinder-dieselmotor: 14.6 kW (19.6 pk) bij 3,000  t/min
  • Elektrische maaikooiaandrijving
  • 62 in (157.5 cm) breedte maaistand
  • Ondermes naar maaikooi afstelling

De volgende generatie Triplex-maaiers

De 2750 E-Cut Hybrid blinkt uit op elk gebied, van het TechControl-display tot het contourvolgen en de grasvangers. Met TechControl krijgt u een foutloze consistentie, die onafhankelijk is van de bestuurder. U hoeft alleen de instellingen in te voeren die de opdrachtgever wenst, daarna levert iedereen dezelfde prestaties!

Hoogtepunten

2750 PrecisionCut, Riding Triplex Mowers, Field, Detail Grass Boxes

Eenvoudige toegang

Alle grasboxen bieden instelbare hendelrichtingen en eenvoudige toegang. Het asymmetrische ontwerp verbetert de verzamelprestaties. Het ophangsysteem is zo ontworpen dat de bak eenvoudig afneembaar is en tevens in positie wordt gehouden tijdens transport. Leverbaar in zwart, of geel voor verbeterde zichtbaarheid.

2750 PrecisionCut, Riding Triplex Mowers, Detail TechControl

Werk slimmer

Bespaar tot 30% op brandstof* en verminder geluidsniveaus sterk door het selecteren van de ‘Eco’-modus in TechControl. ‘Eco’-modus kalibreert het vermogen precies naar de vraag van de werkzaamheden. (enkel 2750-modellen).

*vergeleken met de 'max T/MIN'-modus

2750 PrecisionCut, Riding Triplex Mowers, Field, Detail Contour Following

Superieur volgen van grondcontouren

Met 18 graden stuurbeweging en 37 graden contourvolging zorgen de 2750 PrecisionCut™ en E-Cut Hybrid Triplex-maaiers voor een gelijkmatige snede, zelfs op golvend terrein.

Onvermoeibare consistentie

De maaifrequentie kan op de 2750 TechControl vooraf worden ingesteld op de eisen van de golfbaan en wordt daarna onafhankelijk van de maaisnelheid gehandhaafd voor de hoogste consistentie.

2750E E-CUT, Riding Triplex Mowers, Detail TechControl
John Deere dealer

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Zoek uw John Deere dealer

 

Gerelateerde onderwerpen