• PLACEHOLDER ALT TEXT

640XMaaidorser Voorzetstuk

De 600X-maaiplatforms, veelzijdige voorzetstukken/maaiborden met MultiCrop-capaciteit, bieden een ruime maai- en invoercapaciteit voor het verkrijgen van de hoogste doorvoer van John Deere-maaidorsers. De 600X levert een maaiwerking met hoge prestatie en biedt een hogere productiviteit door het gebruik van innovatieve techniek, geavanceerde technologie en hoogwaardige productie.

Printen
PLACEHOLDER ALT TEXT

600X ULTIEM VERLENGBAAR VOORZETSTUK VOOR MEERDERE GEWASSEN

The innovatieve 600X zet een nieuwe standaard voor voorzetstukken voor meerdere kleine granen op elk essentieel gebied: Wisselen van gewas kan in minder dan drie minuten, zonder gereedschap. Het graanverlies is doorgaans minder dan 1% in koolzaad* dankzij het langste verlengbare maaibord op de markt. Bovendien zijn alle bedieningselementen volledig geïntegreerd met automatische functies voor eenvoudig instellen. Het is het perfecte voorzetstuk voor bestuurders die snel moeten wisselen tussen gewassen.

* Technische analyse van verschillende soorten maaiborden bij oogsten van raap en graan, als basis voor een verkoopstrategie, door Michel Allmrodt, Martin-Luther-University, Halle-Wittenberg, Duitsland