R41-SERIE MET 40i/50i VELDSPUITEN

R41 veldspuit

Geen beperkingen ervaren

De serie R41 met 40i/50i-veldspuiten is gebouwd voor productie. TerrainControl™ Pro of TerrainCommand™ Pro houden de spuitbomen ook bij hoge snelheden stabiel, terwijl de onafhankelijke wielophanging, de nieuwe Cat IV-cabine, de nieuwe multifunctionele hendel en de CommandARM zorgen voor superieur comfort voor de bestuurder. Dankzij de directe afgifteregeling, ExactApply™ en PowrSpray™ profiteert u het hele seizoen van eersteklas, consistente spuitkwaliteit en dekking.

Meer cabine, meer over u

Meer cabine, meer over u

Ongeëvenaard comfort en bedieningsgemak in de cabine: Met alle bedieningselementen precies waar u ze wenst, een prachtig onbelemmerd uitzicht en cabineluchtfiltering die voldoet aan categorie IV, biedt onze cabine u de ruimte om comfortabel te werken, soepel te rijden met XtraFlex wielophanging, en geeft u volledige controle met de CommandARM.

PowrSpray™

PowrSprayTM

Vul sneller, sproei nauwkeuriger. Dankzij het unieke ontwerp met twee circuits kunt u met PowrSpray™ snel en efficiënt vullen, spuiten en roeren. Allemaal met een druk op de knop Solution Command (oplossingcommando). PowrSpray™ zorgt voor een ongeëvenaarde nauwkeurigheid bij elke snelheid of druk, met minimale overlapping dankzij ExactApply™.

 • TerrainControl™ Pro en TerrainCommand™ Pro

  Ervaar consistente dekking die automatisch wordt aangepast: met behulp van sensoren met hybride modus die tegelijkertijd zowel de bodem als het gewas volgen, stelt TerrainControl™ Pro de verstuiverhoogte en boomkanteling in voor optimale dekking, terwijl TerrainCommand™ Pro bovendien variabel geometriebeheer toevoegt.

  TerrainControl™ Pro en TerrainCommand™ Pro
 • ExactApply™

  Behandel meer gewassen met een hogere nauwkeurigheid, met handhaving van de doelhoeveelheid en druppelafmeting over een ongeëvenaard snelheidsbereik met pulsbreedtemodulatie, waarbij overlapping en inkoopkosten worden verlaagd dankzij Individual Nozzle Control. In samenwerking met de keercompensatie varieert ExactApply™ automatisch de afgifte over de volledige spuitboom voor een correcte toepassing in een specifiek gebied.

  ExactApply
 • Aansluiting gesloten transfersysteem

  Dankzij eenvoudige aansluiting op elk type gesloten transfersysteem vermijdt u vrijwel elk contact met gewasbeschermingsvloeistoffen. U vult en spoelt via de rechtstreekse aansluiting op het vat met een adapter die algemeen door fabrikanten van gewasbeschermingsproducten wordt gebruikt

  Aansluiting gesloten transfersysteem
Meer over u, alles over resultaten

Meer over u, alles over resultaten

U weet al precies wat u moet doen. We hebben de serie R41 met 40i/50i-veldspuiten gemaakt zodat u het nog beter kunt doen. Ontdek hoe ongeëvenaarde rijkwaliteit van de spuitboom, spuitnauweurigheid, ongekend bestuurderscomfort en een intuïtieve bediening van de machine samen een rendabeler manier van spuiten opleveren.

MODELOPLOSSINGSTANKSPUITBOOMBREEDTESPOELTANKPOMPOPBRENGST

-

-

-

-

4000 l

Staal: 24-36 m
spuitboom van koolstofvezel*: 36 m

400 l

1000 l/min voor vullen

5000 l

Staal: 24-36 m
spuitboom van koolstofvezel*: 36 m

400 l

1000 l/min voor vullen

*waar lokaal toegestaan