Home / Ons Bedrijf / Maatschappelijke betrokkenheid / Liefdadigheid / Maatschappelijke ontwikkeling

Maatschappelijke ontwikkeling

Evenals u ziet John Deere de noodzaak in van economische groei. Wij begrijpen hoe steun aan gemeenschapsontwikkeling duurzame, blijvende effecten kan hebben. 


Daarom werkt John Deere samen met lokale kamers van koophandel en ontwikkelingsgroepen om gebruik te maken van de sterke kanten van onze gemeenschappen, waardoor ze aantrekkelijker worden voor potentiële werkgevers. Een bloeiend ondernemingsmilieu met nieuwe en groeiende bedrijven en extra werkgelegenheid tilt uiteindelijk de levensstandaard van iedereen in de regio op een hoger plan. 


Bij John Deere stimuleren wij gemeenschapsontwikkeling door tijd, leiderschap en geld bij te dragen aan een verscheidenheid aan waardevolle organisaties en programma's zonder winstoogmerk.

Hoewel wij met de bureaus van United Way de nauwste banden op welzijnsgebied hebben, ondersteunen wij eventueel ook andere organisaties. 


United Way 


Voor hun missie mensen een beter leven te bezorgen en een positieve invloed te hebben op afzonderlijke gemeenschappen, worden United Way-organisaties in de hele VS ondersteund door John Deere. Via United Way helpen wij met het bevorderen van het welzijn in gemeenschappen waar Deere op grote schaal aanwezig is.

Als onderdeel van onze betrokkenheid bij maatschappelijke ontwikkeling ondersteunt John Deere strategische kunst- en cultuurevenementen, zowel op het niveau van het concern als op het niveau van de afzonderlijke vestigingen. Onze betrokkenheid bij de schone kunsten en muziek wordt in de gemeenschappen waar wij aanwezig zijn erkend.

Copyright © 2018 Deere & Company. Alle rechten voorbehouden