/ / / / Noodhulp

Noodhulp

Tijdens de hele geschiedenis van John Deere heeft het bedrijf hulp geboden aan mensen in nood. In het bijzonder bij rampen. Onze hulp- en herstelinspanningen zijn gericht op regionale, nationale en internationale rampen in gebieden waar wij grote vestigingen en veel medewerkers hebben. Door middel van financiering en individuele betrokkenheid van medewerkers helpen wij mensen hun leven en hun gemeenschap weer op te bouwen. 


Wij doen dit onder meer via onze samenwerking met het Amerikaanse Rode Kruis, een organisatie met een lange historie in het bijstaan van gezinnen en gemeenschappen in tijden van nood.


Bovendien reageren afzonderlijke vestigingen in de hele onderneming op lokale vragen om noodhulp. Ze stellen magazijnruimte ter beschikking en leveren vrijwilligers die de missie van het Rode Kruis ondersteunen. In een beperkt aantal gevallen is aan gemeenschappen tijdelijk apparatuur/machines ter beschikking gesteld om te helpen bij herstelinspanningen. 


Ook onze medewerkers komen vaak in actie door de steun van John Deere aan te vullen met individuele schenkingen (vaak aangevuld met een evenredige schenking door de stichting), maar ook als vrijwilligers.