/ / / / Rondbalenpersketting

Rondbalenpersketting

Onderdelen en service: Rondebalenpersketting

Kettingen worden vaak vergeten wanneer het gaat over preventief onderhoud. Het is niet praktische en economisch om volledig geassembleerde rollenkettingen op voorraad te hebben voor iedere toepassing vanwege het grote aantal rollenkettingen dat wordt gebruikt op diverse machines. U kunt echter complete kettingen eenvoudig zelf samenstellen met kettingrollen van 3,05 m, 15,24 m of 30,48 m met behulp van een verbindingsschakel en origineel kettinggereedschap.

Geschikt voor alle John Deere-rondebalenpersen en vele andere toepassingen voor zwaar gebruik. Dit is de goedkoopste manier om een John Deere-rondebalenpers van nieuwe kettingen te voorzien. U koopt gewoon de lengte ketting die u nodig hebt en het enige dat u nodig hebt is de verbindingsschakel en het betreffende kettinggereedschap.

 

Onze rondebalenpersketting is gebouwd op een lange levensduur en minimaal onderhoud. Bussen, platen en pennen zijn volgens de hoogste normen gefabriceerd voor een hogere vermoeidheidsweerstand tegen het constante aanspannen en ontspannen van de ketting.

 

Kijk eens wat een kwaliteit

 

Onderdelen en service: Bussen

Bussen

John Deere-bussen zijn nauwkeurig gevormd en maken perfect contact met de pennen. Een speciale profileringsprocedure heft het ‘ton-effect’ op dat kan optreden wanneer de bus in de plaat wordt geperst. Een speciale anticorrosie- en slijtvaste coating zorgt voor een uitstekende duurzaamheid, ook wanneer een optimale smering niet kan worden geleverd.

Onderdelen en service: Platen

Plaatjes

Extra dikke platen verhogen de vermoeidheidsweerstand van de John Deere-kettingen. Door deze verhoogde weerstand zijn de John Deere-kettingen ideaal voor toepassingen met veelvuldige zware belastingen.

Onderdelen en service: Pennen

Pennen

Speciaal verchroomde pennen hebben een oppervlakhardheid die twee tot drie keer zo hoog is als de oppervlakhardheid van standaardpennen.

Voor een langere levensduur is in de fabriek een smeermiddel toegepast dat speciaal geformuleerd is om tussen de pen en bus te blijven.

Het voordeel van echt: Genuine Advantage
  • Stalen platen van hoge kwaliteit
  • Hittebehandeld
  • In de fabriek opgerekt onder zware last.

Ook interessant voor u...