/ / / / Prestatieverhogende Sets

Prestatieverhogende Sets

Afstandhouder voor spuitboom

Een groot assortiment prestatieverhogende pakketten zijn leverbaar voor montage in de fabriek of in het veld om ervoor te zorgen dat de spuitmachine exact voldoet aan uw specifieke behoeften zonder toe te geven op betrouwbaarheid, productiviteit, nauwkeurigheid, comfort en veiligheid voor de bestuurder en het milieu.

Een afstandhouder voor spuitboom voorkomt dat de spuitboom tegen de grond slaat en ernstige beschadigd raakt.

Spuitboomophanging

De spuitboomophanging voor Hilly Fields-set verbetert de spuitboomrit bij hogere bedrijfstoerentallen of onder heuvelachtige omstandigheden.

Spuitpistool

Het spuitpistool voor de chemische inductor helpt u de wanden van de inductor te reinigen en maakt het mogelijk granulaten of moeilijk oplosbare poeders verder te verdunnen.

Hogedrukreinigers

Met de ingebouwde hogedrukreiniger kunt u zowel de spuitmachine als de spuitbomen in het veld reinigen. Dit is een hydraulisch aangedreven hogedrukreiniger van 100 bar voorzien van een slang van 16 meter, een haspel en een spuitpistool. Leverbaar voor alle spuitmachines van de 800-, 800i- en 800i TF-serie, en tevens voor de zelfrijdende spuitmachine 5430i.

Chemicaliëntransportbox

De chemicaliëntransportbox maakt het mogelijk om chemische verpakkingen veilig op te bergen en vervoeren met de spuitmachine in het veld.

Zelfreinigend persfilter

Met het zelfreinigend drukfilter kunt u vuil uitspoelen dat zich kan hebben verzameld onderin het drukfilter zonder dat u de filterkolf hoeft te verwijderen.

Voor verdere informatie en nog meer pakketten neemt u contact op met uw John Deere-dealer en vraagt u om meer informatie uit de SprayPartner-catalogus.

Watergevoelig papier Watergevoelig papier

Een simpel maar essentieel hulpmiddel voor het evalueren van het spuitbeeld, bladbedekking en gewaspenetratie.

Ook interessant voor u...