/ / / Aandrijflijn

Aandrijflijn

Met superieure kwaliteit tegen een redelijke prijs bieden gereviseerde transmissies een optimale oplossing voor machinestoringen en gepland onderhoud. Alle gereviseerde transmissies zijn getest op een computergeregelde testbank die is ontworpen om plaats te bieden aan elektronische en handmatige Powershift transmissies. Elke transmissie wordt getest tot voorbij de specificaties van de fabrikant. Het resultaat is een product met beproefde prestaties dat gelijkwaardig is aan een nieuw product. Alle transmissies worden zo gereviseerd dat ze voldoen aan de strenge John Deere normen van uitmuntendheid en dat de recentste ontwerpverbeteringen erin worden verwerkt.

Gereviseerde assen bieden een voordelige oplossing voor machinebenodigdheden. Alle assen zijn tot voorbij de fabriekseisen getest op weerstandsmoment, druk en de parkeerrem op een computergestuurde testbank die is ontworpen om de vereisten in het veld na te bootsen. Elke gereviseerde as wordt getest en gedocumenteerd. Het resultaat is een product met beproefde prestaties dat gelijkwaardig is aan een nieuw product.

Alle aandrijflijnen worden zo gereviseerd dat ze voldoen aan de strenge John Deere normen van uitmuntendheid en dat de recentste ontwerpverbeteringen erin worden verwerkt.

Belangrijkste voordelen van gereviseerde aandrijflijnonderdelen van John Deere:

  • Minder stilstandtijd voor de klant door een ruilonderdeel te leveren.
  • Een voordelig product in vergelijking met alternatieven waarbij het product door externe leveranciers of door de dealer opnieuw wordt opgebouwd.
  • Besparingen van 25-30% in vergelijking met nieuwe onderdelen.
  • Van tevoren bekende reparatiekosten.
  • Eén jaar garantie zonder urenbeperking op onderdelen, arbeid en gevolgschade, indien het product door de dealer is geïnstalleerd.
  • Een product dat voldoet aan de kwaliteitsspecificaties van John Deere, waarbij uitsluitend originele OEM-onderdelen en goedgekeurde revisieprocessen worden gebruikt.

 

OOK INTERESSANT VOOR U...

*Productkenmerken kunnen worden gewijzigd. Raadpleeg uw plaatselijke dealer voor meer gedetailleerde informatie.