De TRACTORS VOOR KOEIENVERZORING

De geneugten van zuivel op onze tafels brengen begint met uw inzet voor gezonde koeien en gezonde melk. Om u te helpen uw normen hoog te houden, met de efficiëntie waarnaar u op zoek bent, zijn de veelzijdige prestaties van de 5E-tractors ongeëvenaard.
VOLLEDIGE CABINE, GROOT ZICHT - U MOET UW OGEN OVERAL OP GERICHT HEBBEN EN VEEL VERSCHILLENDE TAKEN OP UW BEDRIJF EFFICIËNT AFHANDELEN - DAT IS GEMAKKELIJK MET HET WEIDSE UITZICHT VAN DEZE CABINE EN DE BEDIENINGSELEMENTEN EN INSTRUMENTEN DIE ZO ERGONOMISCH ZIJN OPGESTELD.

KRACHTIG, SCHOON, ZUINIG

Een 5E-tractor levert het zuiver vermogen dat u nodig hebt voor de vele voorlader- en transporttaken op een melkveebedrijf. De alleen-diesel motor combineert common rail-hogedrukinjectie met elektronische regeling, voor een laag motortoerental van 2100 wat het brandstofverbruik in de gaten houdt, een krachtige koppel produceert en voldoet aanDe alleen-diesel motor combineert common rail-hogedrukinjectie met elektronische regeling, voor een laag motortoerental van 2100 wat het brandstofverbruik in de gaten houdt, een krachtige koppel produceert en voldoet aan de emissievoorschriften van fase V.
U RIJDT HEEL WAT HEEN EN WEER TIJDENS UW DAG - U ZULT GENIETEN VAN HET KOPPELVRIJE GEMAK VAN ONZE 12/12- OF 24/12 POWRREVERSER™ TRANSMISSIES MET SNELHEDEN VOOR ELKE TOEPASSING EN NO-STOP, IN-LINE, VOORUIT/ACHTERUIT SCHAKELEN.

VERSTERKT

Uw voorlader krijgt het zwaar te verduren op uw melkveebedrijf - u hebt hydrauliek nodig die daar klaar voor is. Het hydraulisch systeem met open centrum en twee pompen van de 5E-serie biedt een totale doorstroming van 66 l/min, en is legendarisch vanwege zijn betrouwbare prestaties. U krijgt ook twee optionele SCV’s en onze 540/540E aftakas met verbeterde efficiëntie.
DE 5E-TRACTORS ZIJN GEBOUWD VOOR DE LADERINTENSIEVE WERKZAAMHEDEN VAN EEN MELKVEEBEDRIJF - HUN KORTE WIELBASIS ZORGT VOOR EEN UITSTEKENDE WENDBAARHEID EN EEN UITZONDERLIJK KLEINE DRAAICIRKEL.

"Wij zijn geïnspireerd door de passie en toewijding waarmee u elke dag weer aan het werk gaat. Daarom hebben we een tractor gebouwd die werkt zoals u dat doet. Het is onze manier om te zeggen: Bedankt voor wat jullie doen!"

5E-serie

5E-serie

Meer informatie