DEELTIJDS MET VOLTIJDSE PRESTATIES

Uw productie mag dan niet enorm zijn, maar wat u naar buiten brengt is belangrijk voor u en degenen die u van dienst bent. Om de kwaliteit te bereiken die u zoekt met de efficiëntie die u nodig hebt, hoeft u niet verder te kijken dan de veelzijdige prestaties van de 5E-tractors.
VOLLEDIGE CABINE, GROOT ZICHT - MET BEDIENINGSELEMENTEN EN INSTRUMENTEN VOOR EEN EFFECTIEVE BEDIENING EN VEEL GLAS RONDOM OM HET U GEMAKKELIJK TE MAKEN OM ALLES IN DE GATEN TE HOUDEN.

KRACHTIG EN ECONOMISCH

In een 5E-tractor beschikt u over het zuivere vermogen dat u nodig hebt voor het zwaardere werk bij boswerkzaamheden of ander zwaar hefwerk. De alleen-diesel motor combineert common rail-hogedrukinjectie met elektronische regeling, voor een laag motortoerental van 2100 wat het brandstofverbruik in de gaten houdt, een krachtige koppel produceert en voldoet aanDe alleen-diesel motor combineert common rail-hogedrukinjectie met elektronische regeling, voor een laag motortoerental van 2100 wat het brandstofverbruik in de gaten houdt, een krachtige koppel produceert en voldoet aan de emissievoorschriften van fase V.
GENIET VAN HET KOPPELVRIJE GEMAK VAN ONZE 12/12- OF 24/12 POWRREVERSER™ TRANSMISSIES MET SNELHEDEN VOOR ELKE TOEPASSING EN NO-STOP, IN-LINE, VOORUIT/ACHTERUIT SCHAKELEN.

VERSTERKT

Uw voorlader of andere werktuigen die u gebruikt, zijn slechts zo goed als het hydraulische systeem dat ze aandrijft. Het hydraulisch systeem met open centrum en twee pompen van de 5E-serie biedt een totale doorstroming van 66 l/min, en is legendarisch vanwege zijn betrouwbare prestaties. U krijgt ook twee optionele SCV’s en onze 540/540E aftakas met verbeterde efficiëntie.
VOORLADERWERK IS DE WARE ROEPING VAN DE 5E-TRACTORS DANKZIJ HUN KORTE WIELBASIS, DIE ZORGT VOOR EEN UITSTEKENDE WENDBAARHEID EN EEN UITZONDERLIJK KLEINE DRAAICIRKEL.

"Wij zijn geïnspireerd door de passie en toewijding waarmee u elke dag weer aan het werk gaat. Daarom hebben we een tractor gebouwd die werkt zoals u dat doet. Het is onze manier om te zeggen: Bedankt voor wat jullie doen!"

5E-serie

5E-serie

Meer informatie