/ / / Hou 't groen

Hou 't groen

Professionele onderdelen: luchtfilter

Vuil en stof tegenhouden

Luchtfilters hebben een moeilijke taak. Zij moeten vuil tegenhouden zonder de duizenden kubieke meters schone lucht die nodig zijn om de motor te laten draaien af te remmen. Wanneer de lucht wordt afgeremd, hebben de prestaties en het brandstofverbruik eronder te lijden. Wanneer het vuil passeert, kan het zijn dat de motor ernstig defect raakt. John Deere-luchtfilters zijn onovertroffen in het bewaren van een evenwicht tussen deze twee. Zij passen perfect. De rubberen boven- en onderkant zijn zo ontworpen, dat er sprake van een luchtdichte afdichting is, waardoor vuile lucht niet langs de filter passeert. Het door Deere ontworpen filterpapier wordt beschermd door een roestbestendig gaaswerk en biedt een groter oppervlak dan filterpapier van andere merken, zodat de motor wordt voorzien van het juiste luchtdebiet voor optimale prestaties. U krijgt met de originele John Deere-luchtfilters meer filteroppervlak om vuildeeltjes op te vangen. Waarom zou u het met minder doen?

Professionele onderdelen: maaiblad

Voor een scherper snijvlak

Op het eerste gezicht lijkt een maaiblad van John Deere misschien op een maaiblad van een ander merk. Maar het is een wereld van verschil bij het maaien. Het blad past perfect. Het gat is exact in het midden van het blad en heeft de juiste diameter. Dit voorkomt, dat het dek gaat trillen, wat vermoeidheid van de bestuurder en defecten van andere maaieronderdelen ten gevolge kan hebben. De kwaliteit van het maaibladmateriaal is ook beter. John Deere-maaibladen onderscheiden zich door een unieke staallegering, waarin koolstof, borium en andere materialen zijn verwerkt voor een hardheid die het snijvlak scherper houdt voor een langere periode. Door een scherper snijvlak krijgt u een scherpere maaisnede, waardoor uw gazon gezond en groen blijft.

Professionele onderdelen: V-snaar

Onovertroffen

Alleen de sterkste V-snaren blijven over. Daarom zijn John Deere-snaren sterker gemaakt en zijn ze rekbestendiger. Wanneer John Deere-snaren op sterkte worden getest, doorstaan zij spanningen die zo zwaar zijn dat andere snaren het begeven. Bovendien behouden ze hun vorm, zodat de vermogensoverdracht consistent is. Nog een voordeel is, dat John Deere-snaren zich onderscheiden door een lagere wrijvingscoëfficiënt, waardoor koppeling en inschakeling van de aandrijving soepel verlopen. Telkens als de bestuurder de aandrijving van de maaier inschakelt, krijgt de V-snaar een schok te verwerken. John Deere-snaren zijn bestand tegen een dergelijke belasting, omdat zij speciaal zijn ontworpen voor deze taak. Ga niet voor een V-snaar die “in de buurt komt” en is ontworpen voor 'gemiddeld gebruik". Neem het originele John Deere-onderdeel dat speciaal is ontworpen voor uw machine en uw slopende werkprogramma.